tabikideMsi afterburner kullanarak sistemin sıcaklık vesayre fotosunu atar misin?
bida mavi ekran verirse sizle paylaşcam bi yarim saate verirHerkes bu kadar konuşmuş ama hata kodunu soran yok. Hata kodu nedir?
bu şekilde kimse yardımcı olamaz enazından mavı ekran aldıgında verdigi hatayı söylemelisin bi hata kodu yazar verdigi sıradaben pcmi hayatta tamirciye gorutmem bi kere laptopumu goturmustum ici boş aldim
bi yarim saate verir sizle paylasicambu şekilde kimse yardımcı olamaz enazından mavı ekran aldıgında verdigi hatayı söylemelisin bi hata kodu yazar verdigi sırada
az once mavi ekran aldım boyle bisey dediHerkes bu kadar konuşmuş ama hata kodunu soran yok. Hata kodu nedir?
az once mavi ekran aldım boyle bisey dedi
aynı sorun bende de vardısürekli mavi ekran veriyordu harddisk yerine ssd aldım düzeldimerhaba gencler ve abilerim windows 10 kulaniyorum ve dunden beri mavi ekran hatası aliyorum
sistem ozelikleri
i7 5960x extreme
msi nvidia 980ti
32gb ddr4 26666mhz ram
2tb harddisk
120gb ssd
akasa venom atto cpu fan
ssd windwosa yuklu zaten ssd var yaniaynı sorun bende de vardısürekli mavi ekran veriyordu harddisk yerine ssd aldım düzeldi
diskin bozuk olabilir onu diyorum benim disk bozukmus ondan mavi ekran veriyor bi hdd ye kurmayı denessd windwosa yuklu zaten ssd var yani