Neler Yeni

saate bir mavi ekran hatası

dost ayran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
babamrb
Dereceleri kontrol etmeden bişey diyemeyiz. Bu videoyu izle ve dereceleri kontrol et.
dun izledim cpu sicaklık sorunu zaten vardi fan yuzunden ama atma yoktu ne olduysa dun oldu iste

Astrous

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Mehmet Cengizhan Çakıroğlu
Sistem en son ne zaman temizlendi macun yenilemesi yapıldı mı?

ozberk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Ozberk
merhaba gencler ve abilerim windows 10 kulaniyorum ve dunden beri mavi ekran hatası aliyorum
sistem ozelikleri
i7 5960x extreme
msi nvidia 980ti
32gb ddr4 26666mhz ram
2tb harddisk
120gb ssd
akasa venom atto cpu fan
mavi ekran birçok sebepten olabilir. En basiti hdd veya ssd toz kapmıştır bu yüzden bile mavi ekran alırsın

dost ayran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
babamrb
Mavi ekran verince ekranın altında bir hata kodu yazar. Onu burada paylaşırsanız yardımcı olabilirim.
bida verirse paylaşirim ama vercegi kesin % biseyler yaziyodu ama hatirlamiyom

dost ayran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
babamrb
Sistem en son ne zaman temizlendi macun yenilemesi yapıldı mı?
1 ay once macun yenilendi cpu fani aldim o zaman keske almasaydim lanet olsun sistem ise 3 ay once temizlendi 3 ayda 1 temizeniyo

dost ayran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
babamrb

Astrous

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
dun izledim cpu sicaklık sorunu zaten vardi fan yuzunden ama atma yoktu ne olduysa dun oldu iste
Artık sistem dayanamıyor kapanıyordur. Dediğim gibi temizlik ve macun yeniliği yapın tüm parçaların soketlerini silgi ile temizleyin oksitlenme yapmış olabilir. Parçalara hava üfle ve ufak bir fırça ile üstünde ki tozları sil. Tüm yazılımları güncelle gerekir ise DDU ile ekran kartı driverlarını sil indir. Baktın gene olmuyor sistemi formatlamak kökten çözüm olur. Gene düzelmedi parçalarda sorun arayacağız.

ozberk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Ozberk
oylemi diyosun hdd denmi kaynakli sence
bu yuzden veriyordur demiyorum mavi ekran vermesine neden olabilcek bircok sebep var onu demek istiyorum pc cok ısıyodur ondanda veriyodur. burda kesin bi çözüm sunamayız pc yı bırının acıp görmesı lazım en saglıklısı için

Astrous

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
oylemi diyosun hdd denmi kaynakli sence
her şey ile ilgili olabilir HDD, RAM, hatta ekran kartından bile olabilir mavi ekran verdiğinde ki hata kodunu bizler ile paylaşırsan yardımcı olabiliriz.

dost ayran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
babamrb
Artık sistem dayanamıyor kapanıyordur. Dediğim gibi temizlik ve macun yeniliği yapın tüm parçaların soketlerini silgi ile temizleyin oksitlenme yapmış olabilir. Parçalara hava üfle ve ufak bir fırça ile üstünde ki tozları sil. Tüm yazılımları güncelle gerekir ise DDU ile ekran kartı driverlarını sil indir. Baktın gene olmuyor sistemi formatlamak kökten çözüm olur. Gene düzelmedi parçalarda sorun arayacağız.
dun parcaları sokup temizledik zaten kokune kadar ama yine ayni dahada cok arti hatta hatalar

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
merhaba gencler ve abilerim windows 10 kulaniyorum ve dunden beri mavi ekran hatası aliyorum
sistem ozelikleri
i7 5960x extreme
msi nvidia 980ti
32gb ddr4 26666mhz ram
2tb harddisk
120gb ssd
akasa venom atto cpu fan
Msi afterburner kullanarak sistemin sıcaklık vesayre fotosunu atar misin?

dost ayran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
babamrb
bu yuzden veriyordur demiyorum mavi ekran vermesine neden olabilcek bircok sebep var onu demek istiyorum pc cok ısıyodur ondanda veriyodur. burda kesin bi çözüm sunamayız pc yı bırının acıp görmesı lazım en saglıklısı için
ben pcmi hayatta tamirciye gorutmem bi kere laptopumu goturmustum ici boş aldim

Top Bottom