Dereceleri kontrol etmeden bişey diyemeyiz. Bu videoyu izle ve dereceleri kontrol et.bilgisayar bostaykende atiyo ama cpu fanimi degistircem zaten ona verdim paraya eller kırılsın
Dereceleri kontrol etmeden bişey diyemeyiz. Bu videoyu izle ve dereceleri kontrol et.bilgisayar bostaykende atiyo ama cpu fanimi degistircem zaten ona verdim paraya eller kırılsın
dun izledim cpu sicaklık sorunu zaten vardi fan yuzunden ama atma yoktu ne olduysa dun oldu isteDereceleri kontrol etmeden bişey diyemeyiz. Bu videoyu izle ve dereceleri kontrol et.
mavi ekran birçok sebepten olabilir. En basiti hdd veya ssd toz kapmıştır bu yüzden bile mavi ekran alırsınmerhaba gencler ve abilerim windows 10 kulaniyorum ve dunden beri mavi ekran hatası aliyorum
sistem ozelikleri
i7 5960x extreme
msi nvidia 980ti
32gb ddr4 26666mhz ram
2tb harddisk
120gb ssd
akasa venom atto cpu fan
bida verirse paylaşirim ama vercegi kesin % biseyler yaziyodu ama hatirlamiyomMavi ekran verince ekranın altında bir hata kodu yazar. Onu burada paylaşırsanız yardımcı olabilirim.
1 ay once macun yenilendi cpu fani aldim o zaman keske almasaydim lanet olsun sistem ise 3 ay once temizlendi 3 ayda 1 temizeniyoSistem en son ne zaman temizlendi macun yenilemesi yapıldı mı?
oylemi diyosun hdd denmi kaynakli sencemavi ekran birçok sebepten olabilir. En basiti hdd veya ssd toz kapmıştır bu yüzden bile mavi ekran alırsın
Artık sistem dayanamıyor kapanıyordur. Dediğim gibi temizlik ve macun yeniliği yapın tüm parçaların soketlerini silgi ile temizleyin oksitlenme yapmış olabilir. Parçalara hava üfle ve ufak bir fırça ile üstünde ki tozları sil. Tüm yazılımları güncelle gerekir ise DDU ile ekran kartı driverlarını sil indir. Baktın gene olmuyor sistemi formatlamak kökten çözüm olur. Gene düzelmedi parçalarda sorun arayacağız.dun izledim cpu sicaklık sorunu zaten vardi fan yuzunden ama atma yoktu ne olduysa dun oldu iste
bu yuzden veriyordur demiyorum mavi ekran vermesine neden olabilcek bircok sebep var onu demek istiyorum pc cok ısıyodur ondanda veriyodur. burda kesin bi çözüm sunamayız pc yı bırının acıp görmesı lazım en saglıklısı içinoylemi diyosun hdd denmi kaynakli sence
her şey ile ilgili olabilir HDD, RAM, hatta ekran kartından bile olabilir mavi ekran verdiğinde ki hata kodunu bizler ile paylaşırsan yardımcı olabiliriz.oylemi diyosun hdd denmi kaynakli sence
dun parcaları sokup temizledik zaten kokune kadar ama yine ayni dahada cok arti hatta hatalarArtık sistem dayanamıyor kapanıyordur. Dediğim gibi temizlik ve macun yeniliği yapın tüm parçaların soketlerini silgi ile temizleyin oksitlenme yapmış olabilir. Parçalara hava üfle ve ufak bir fırça ile üstünde ki tozları sil. Tüm yazılımları güncelle gerekir ise DDU ile ekran kartı driverlarını sil indir. Baktın gene olmuyor sistemi formatlamak kökten çözüm olur. Gene düzelmedi parçalarda sorun arayacağız.
Msi afterburner kullanarak sistemin sıcaklık vesayre fotosunu atar misin?merhaba gencler ve abilerim windows 10 kulaniyorum ve dunden beri mavi ekran hatası aliyorum
sistem ozelikleri
i7 5960x extreme
msi nvidia 980ti
32gb ddr4 26666mhz ram
2tb harddisk
120gb ssd
akasa venom atto cpu fan
ben pcmi hayatta tamirciye gorutmem bi kere laptopumu goturmustum ici boş aldimbu yuzden veriyordur demiyorum mavi ekran vermesine neden olabilcek bircok sebep var onu demek istiyorum pc cok ısıyodur ondanda veriyodur. burda kesin bi çözüm sunamayız pc yı bırının acıp görmesı lazım en saglıklısı için