Yüksek ihtimal yapabileciğini düşünüyorum . Bu Programı kullanan birisi daha net ve kesin bir bilgi verecektirpeki sorumun cevabı üstat ben bunları aynı programda kontrol ve senkron edebilir miyim ?
gamepower saber öneririm 2019 eylül ayından beri kullanıyorum yorum yaklaşık 6,5 aydır kullanıyorum hiç bir sıkıntısı olmadımerhabalar klavye almayı düşünüyorum aklımda
Gamepower SABER RGB
Razer Cynosa Chroma
Asus TUF K5
bide şöyle bir şey var bunları mesela tek program üzerinden Aura SYNC ile senkron yapabilir miyim Farem Asus TUF M3 Anakartım TUF B450PRO modeli
250-400 TL bazında bunlar hariç öneriniz varsa beklerim Teşekkürler![]()
aklımı kurcalayan soru bu işte yani sırf senkron göz zevkim için en kötü gidip Asus u alacağım muhtemelen eğer destek sağlıyorsa saber rgb harika aslında kafa karışık yaniYüksek ihtimal yapabileciğini düşünüyorum . Bu Programı kullanan birisi daha net ve kesin bir bilgi verecektir
kendi yazılımı hariç diğer yazılımla denedin mi kardeşim kontrol etmeyi Teşekkürler bu aradagamepower saber öneririm 2019 eylül ayından beri kullanıyorum yorum yaklaşık 6,5 aydır kullanıyorum hiç bir sıkıntısı olmadı
Bu tamamen sana kalmış bir fikir .aklımı kurcalayan soru bu işte yani sırf senkron göz zevkim için en kötü gidip Asus u alacağım muhtemelen eğer destek sağlıyorsa saber rgb harika aslında kafa karışık yani![]()
![]()
yok sadece klavyenin yazılımından denedimkendi yazılımı hariç diğer yazılımla denedin mi kardeşim kontrol etmeyi Teşekkürler bu arada