Heroia 80+ Bronze Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 1,285 Reaksiyon skoru 384 4 Şubat 2024 #1 Kasadaki HDD yi çıkartıp gideceğim yerde ki laptopa bağlamam mümkün mü? Bu sayede içine oyun indirip tekrar evimde ki kasaya takacağım M2 SSD ile olmaz diye düşünüyorum bu yüzden hdd için soruyorum.
Kasadaki HDD yi çıkartıp gideceğim yerde ki laptopa bağlamam mümkün mü? Bu sayede içine oyun indirip tekrar evimde ki kasaya takacağım M2 SSD ile olmaz diye düşünüyorum bu yüzden hdd için soruyorum.
man a man 80+ Bronze Katılım 6 Haziran 2021 Mesajlar 853 Reaksiyon skoru 421 4 Şubat 2024 #2 Kaslardaki HDD ile laptoplardaki HDD nin boyutları uyuşmuyor bu yüzden direk takamazsın sata usb dönüştürücü alıp usb den takabilirsin Laptopta boş m2 slotu varsa m2 ile yapman daha iyi olur
Kaslardaki HDD ile laptoplardaki HDD nin boyutları uyuşmuyor bu yüzden direk takamazsın sata usb dönüştürücü alıp usb den takabilirsin Laptopta boş m2 slotu varsa m2 ile yapman daha iyi olur
Heroia 80+ Bronze Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 1,285 Reaksiyon skoru 384 4 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 man a man yazmış: Kaslardaki HDD ile laptoplardaki HDD nin boyutları uyuşmuyor bu yüzden direk takamazsın sata usb dönüştürücü alıp usb den takabilirsin Laptopta boş m2 slotu varsa m2 ile yapman daha iyi olur Devamı için tıklayın... Teşekkür ederim hocam.
man a man yazmış: Kaslardaki HDD ile laptoplardaki HDD nin boyutları uyuşmuyor bu yüzden direk takamazsın sata usb dönüştürücü alıp usb den takabilirsin Laptopta boş m2 slotu varsa m2 ile yapman daha iyi olur Devamı için tıklayın... Teşekkür ederim hocam.