Sabit Fiyat Ev İnterneti Önerisi

Kafa rahatlığı için istiyorum, kılıydı tüyüydü sonradan ne oldu ne olacak bunlara zaman ayırmak, stres yapmak istemiyorum, en başta sözleşelim, 12 ay 18 ay her neyse sabit ücretimi alsın, gelir gider dengem şaşmasın, kafam rahat etsindeyim ben.
Ben de diyorum ki zaman ayırma kullan faturanı öde keyfine bak, 100-200 lira internet zammıyla gelir gider dengesi şaşmaz yani :)

Ben de diyorum ki zaman ayırma kullan faturanı öde keyfine bak, 100-200 lira internet zammıyla gelir gider dengesi şaşmaz yani :)
Teşekkürler ama ikna edilmek istemiyorum, kendimce bazı kriterlerim var, bu doğrultuda öneriler istiyorum.

Şimdi baktım da taahhütlü paketleri yokmuş Gıbır net'in
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yukarıda diğer arkadaşa ve konumda da belirttiğim gibi önceliğim sabit fiyat garantisi, taahhüt.
520 tl ödeyecegim bu ay 100 mb dowland 18 mb upload

Aslında çok basit ama anlayabilir misin emin değilim, taahhütlü uygun fiyatlı güvenilir iss arıyorum. Anladın mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hiç Millenicom'da sıkıntı yaşadın mı?
Taahhüt olsa ne yazar Turknet 1000 al geç ne alaka

Taahhüt olsa ne yazar Turknet 1000 al geç ne alaka
Olaya yaklaşımınız yanlış, bu laptop önerisi isteyen birine masaüstü pc önermek gibi bir şey. Ben bir kullanıcı olarak taahhütlü olmasını değerli buluyorum, mecbur kalırsam tabii ki taahhütsüz de alırım ama mesele bu değil, benim forum kullanıcılarından isteğim taahhütlü ISS önerileriydi, yani neden taahhütlü istediğimi belirtmeme de gerek yoktu aslında.
Ama yine de dediğim gibi taahhütlü düzgün bir seçenek bulamazsam Taahhütsüz TürkNet'e de okeyim.

TürkNet hakkında bilginiz var mı, şu an kullandığım Türk Telekom VDSL ve TürkNet Fiber'e geçersem VDSL'de Fibere geçiş internet taşıma olarak değil Yeni Abonelik olarak değerlendiriliyormuş, bunda da kurulum ücreti, modem ücreti, ONT cihazı ücreti nasıl oluyor, cayma durumunda ücretler nasıl olur, ev telefonu için durum nedir? Bunlar hakkında bilginiz var mı?

Olaya yaklaşımınız yanlış, bu laptop önerisi isteyen birine masaüstü pc önermek gibi bir şey. Ben bir kullanıcı olarak taahhütlü olmasını değerli buluyorum, mecbur kalırsam tabii ki taahhütsüz de alırım ama mesele bu değil, benim forum kullanıcılarından isteğim taahhütlü ISS önerileriydi, yani neden taahhütlü istediğimi belirtmeme de gerek yoktu aslında.
Ama yine de dediğim gibi taahhütlü düzgün bir seçenek bulamazsam Taahhütsüz TürkNet'e de okeyim.

TürkNet hakkında bilginiz var mı, şu an kullandığım Türk Telekom VDSL ve TürkNet Fiber'e geçersem VDSL'de Fibere geçiş internet taşıma olarak değil Yeni Abonelik olarak değerlendiriliyormuş, bunda da kurulum ücreti, modem ücreti, ONT cihazı ücreti nasıl oluyor, cayma durumunda ücretler nasıl olur, ev telefonu için durum nedir? Bunlar hakkında bilginiz var mı?
türknette 1 yıllık ödeme vardı taksitle . bu kampanya bitti mi ?

türknette 1 yıllık ödeme vardı taksitle . bu kampanya bitti mi ?
1 yıllık peşin ödemeyi düşünmüyorum, taksit 6 ay oluyor ama o da kredi kartına, ben kredi kartı kullanmıyorum, banka kartı kullanıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,608
Üyeler
184,653
Son üye
bugi4
Geri