Saç dökülmesini şampuanla vs. durduramazsın belki 1 hafta da dökülecek olan saç 1 ay da dökülür. Uzun süreler (yaklaşık 5 sene) bu durumla ilgili araştırma yapan biri olarak söylüyorum. Saç dökülme nedenin genetikse her türlü dökülecek zaten ama eğer vitamin takviyesiyle beraber düzgün bakım ürünleri kullanırsan epey geciktirebilirsin bu durumu. Bir de saç köklerindeki kan dolaşımını artırmak için günde 1-2 defa saç derine masaj yapabilirsin. Bizzat mezoterapi yaptırdığım doktorumun önerdiği şampuanları da buraya bırakıyorum ama vichy i eczaneden almanı tavsiye ederim çünkü bir defasında amazondan aldığım ürün orjinal değilmiş gibi geldi eczanedeki ürünle farklılıkları vardı.
bunu eczaneden almanı öneririm:
Vichy Dercos Energisant Saç Dökülmesine Karşı Şampuan ile saçlarınıza bakım yapın. Keşfetmek için hemen tıklayın!
www.vichy.com.tr
Bu da swisscare gayet iyi şampuan ancak ben kullanırken silindir uzun şişeydi sanırım şişesi biraz tombullaşmış yenisini almanı öneririm bunu eczanelerde bulamadım ama swisscare satan bir yer bulabilirsen yetkili satıcıdan almanı öneririm:
Swisscare 200 ml Hairgrow Activating Shampoo Cimri'de. Swisscare 200 ml Hairgrow Activating Shampoo fiyatlarına dair kullanıcı yorumlarını inceleyin ve en uygun Swisscare 200 ml Hairgrow Activating Shampoo'i alın.
www.cimri.com
ikisi de gayet güzel ve en iyi dökülme karşıtı şampuanlar ki ben binlerce şampuan kullandım bu konu da fiyatları elbette yüksek işe yaramaz saç dökülmesi karşıtı şampuanlar gibi olmasını beklememek lazım. Farklı sorun olursa bildiğim kadarıyla tavsiye verebilirim.