- Reaksiyon skoru
- 5,075
Aga ıslak saç uzar1 haftalık tatilde 1 cm kadar nasıl uzatabilirim tabi 1 cm mümkün değil ama
gün içerisinde birkaç defa soğuk suyla ıslat veya nemlendir
Aga ıslak saç uzar1 haftalık tatilde 1 cm kadar nasıl uzatabilirim tabi 1 cm mümkün değil ama
Bizim berber bol bolk yıka diyordu1 haftalık tatilde 1 cm kadar nasıl uzatabilirim tabi 1 cm mümkün değil ama
çok uzamıstı az aldırayım dedim maalesefTahminimce okulun ara tatilinde saçlarını zorla kestirmek zorunda kaldın ve okul açılmadanda uzamasını bekliyorsun bunu ben çok yaşadım, fazla dert etme bence.
Hayır, aksine daha az yıka. Yağlı saç daha çabuk uzar.sık sık yıka
Bundan sonra 2 haftada bir ıslak mendille temizlenecemsaç kendi yağında daha hızlı uzar 1 2 hafta yıkama
Hızlı uzatmaya takılma kanka saçını kesme uzar zaten, benim saç geçen sene çok kısaydı sonra uzatmaya karar verdim şu an omzuma değiyor.1 haftalık tatilde 1 cm kadar nasıl uzatabilirim tabi 1 cm mümkün değil ama
Benim saçlar çok uzun ve kıvırcık olduğu için az bir kestireyim dediğimde berber okul traşı diye 2'ye vuruyordu çok kötüydü. Ben bunu atlatabildiysem sen hiç dert etme bence. Bu arada saçı yağlı tutunca uzuyor bende öyle oluyor.çok uzamıstı az aldırayım dedim maalesef
Arkadaşlar umursama demiş ama cidden umursasan da umursamasan da aynı sürede uzuyacak maksimum bu saç besleyici yağlarla saçını beslersin.1 haftalık tatilde 1 cm kadar nasıl uzatabilirim tabi 1 cm mümkün değil ama
sabır var ama yanlış zamanda kestim maalesef. krem olarak şunu kullanıyorum https://www.trendyol.com/gliss/schw...rontId=1&countryCode=TR&language=tr&gads=trueArkadaşlar umursama demiş ama cidden umursasan da umursamasan da aynı sürede uzuyacak maksimum bu saç besleyici yağlarla saçını beslersin.
Ama sabır işidir uzatmak.