Arthur Morgan
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 5
- Reaksiyon skoru
- 5,052
Saçı uzatan arkadaşlar saç bakımı zor oluyor mu veya saçı bağlamak falan?
Çok zor bulaşma bence hiçSaçı uzatan arkadaşlar saç bakımı zor oluyor mu veya saçı bağlamak falan?
ben bir de üşengeçimÇok zor bulaşma bence hiç
Ben de öyleyim hocam artık uzatmıyorum uğraşmaktan yoruldumben bir de üşengeçimdirek 3 e falan vurdurayım o zaman
Gözümün önüne geliyor bağlıyacak kadar uzun da değil :/ben ilk öyle düşündüm 8 den beri uzatıyorum 11 deyim.
ilk başta çok gıcık oluyor ama sonraa alışıyorsun.
Bence hiç bulaşma ben geçen gün 2 numarayaa vurdum kafam rahat . Tavsiye ederim , fiyat performans 10/10Saçı uzatan arkadaşlar saç bakımı zor oluyor mu veya saçı bağlamak falan?
öyle yapayım o zamanBence hiç bulaşma ben geçen gün 2 numarayaa vurdum kafam rahat . Tavsiye ederim , fiyat performans 10/10
sabah kalktıgında sacının her yeri kalkık olcak onları indirmeye calsıcan sıkıntılı bi iş kısalt derim en iyisiSaçı uzatan arkadaşlar saç bakımı zor oluyor mu veya saçı bağlamak falan?
kanka ben saç uzatmıyorum direk haline bırakıyorum kanka çok uzasa bile ben ellemiyorum sonra saçım kabarıyor yinede ellemiyorum bence kısa saç iyidir kanka şöyle güzel sana uyan bi kısa saç modeli bul onu kullan saç uzatma knkSaçı uzatan arkadaşlar saç bakımı zor oluyor mu veya saçı bağlamak falan?