Neler Yeni

Saç uzatıyorum

Arthur Morgan

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Reaksiyon skoru
5,052
Saçı uzatan arkadaşlar saç bakımı zor oluyor mu veya saçı bağlamak falan?

Kısa haline göre daha çok yağlanır tabii ki de, heleki yazın baya rahatsız edebilir.

ben ilk öyle düşündüm 8 den beri uzatıyorum 11 deyim.
ilk başta çok gıcık oluyor ama sonraa alışıyorsun.

sabah kalktıgında sacının her yeri kalkık olcak onları indirmeye calsıcan sıkıntılı bi iş kısalt derim en iyisi

kanka ben saç uzatmıyorum direk haline bırakıyorum kanka çok uzasa bile ben ellemiyorum sonra saçım kabarıyor yinede ellemiyorum bence kısa saç iyidir kanka şöyle güzel sana uyan bi kısa saç modeli bul onu kullan saç uzatma knk

hocam benimki unlostun eski saçı gibi çok uzun değil ama askere kadar uzatmayı planlıyorum saçına bağlı benim dökülmem var saçımı aşırı derecede kimyasalla açtığım için eğer iyi bakım yapmazsan uçları kötü ve bakımsız olursa habire düğümlenir koparorsın toplamak çok kolay ama tek tokan varsa ve kaybedersen okulda fln işkence eğer ailende veya evrende bunu anlamayıp 'kız gibisin küpe de tak ' kız gibisin hakaret değil ama erkeğe söylenince hoş durmuyor bunlara alış din vurgusu yaparak kes yok günah bilmem ne diyen olursa takma eğer tatilde babanın büyüdüğü köye gidiyorsan ve köy nufusu 65 yaş üstü ise laf eder takma şampuanına göre değişir ben panten kullanıyorum çok sinir bozucu ama clear a geri döneceğim uzayında çok 1 ay kadar zytinyağı sabunu kullan sonra zaten alışacak saçın çok güzel oluyor eğer saçın ince ise bakım yap ben uşenceim saçımı kurutmaya üşeniyorum veya ykama sadece suyla yıkıyrdum okul zamanı çümkü saçın yumuşak olursa ve tokan olmazsa aşğı düşer boynuna rahatsızlık edebilir ben huylanırım annene veya kardeşin ablan varsa birine duştan çıkınca ördür 2-3 gün kalsın çok güzel kıvırık oluyor uzun saça şekil vermekde çok komik oluyor arada bir mal gibi şekil verip keko gibi geziyorum kafa derinin nefes alması zor olucak yani bende öyle oldu saç derini çok yıka kepeklenmesine engel ol dökülürse bi uzmana git eğer genetikse keşbij olsun ben yanları rahatsız ediyor diye kestiriyorum sen heryerden uzatabilirsin uzun saç biryerden sonra çok bakım ister dikkat et çok tara düzleşsin fln lütfen bu yazdıklarım report yemesin

Bende az uzattım dökülmeler arttı
Eğer saçına guveniyorsan ve fazla önermem
Bence uzatabilirisinde sekil olsun yeter
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok uzun tutuncada çok iyi olmaz heleki.sac sağlam değilse
Tavsiyem şekil durması tarzına göre
Fazla uzun onermem

Geri