panikadam11
80+
- Reaksiyon skoru
- 116
Bilen varsa uygun fiyatlı link atabilir mi stok yapmak istiyorum
pudra wax işe yarıyor muTexturing Powder diye bir şey var internete yazarsan görürüsün, düz saçı karışık/dağınık hale getirebiliyor.
saçına göre değişir dostum. Eskiden saçlarım kısaydı üstler 5 numara civarıydı. Pudra Wax iş görüyor muydu? Evet. İstediğim şeyi karşılıyordu. Şuan ise saçlarım o zamana göre 2 katı,3 katı uzunluğunda. Saçım uzayınca kıvırcık olduğum ortaya çıktı. İstersen bi annene/babana bak bir saçları kıvırcık mı onların? Kıvırcıksa toza ihtiyacın kalmaz. Ben kıvırcık olduğum için o işlemi sadece elimi ıslatarak hallediyorum. Hafif şekil veriyorum bırakıyorum. Tek kötü yanı 1 rüzgarda işim bitiyor.pudra wax işe yarıyor mu
saçına göre değişir dostum. Eskiden saçlarım kısaydı üstler 5 numara civarıydı. Pudra Wax iş görüyor muydu? Evet. İstediğim şeyi karşılıyordu. Şuan ise saçlarım o zamana göre 2 katı,3 katı uzunluğunda. Saçım uzayınca kıvırcık olduğum ortaya çıktı. İstersen bi annene/babana bak bir saçları kıvırcık mı onların? Kıvırcıksa toza ihtiyacın kalmaz. Ben kıvırcık olduğum için o işlemi sadece elimi ıslatarak hallediyorum. Hafif şekil veriyorum bırakıyorum. Tek kötü yanı 1 rüzgarda işim bitiyor.
marka önerir misiniz uygunapudra wax kesinlikle
marka önerir misiniz uyguna
siz kullandınız mı kullandıysanız nasıl ve 20 gram çok az değil misert olsun diyorsan bunu 2 derece![]()
Agiva Güçlü Şekillendirme 02 Toz Wax 20 gr
Agiva Güçlü Şekillendirme 02 Toz Wax 20 gr ve benzeri ürünler uygun fiyatlarla Gratis'te! Güvenilir alışverişin adresi, hemen keşfedin!www.gratis.com
Deniz tuzu spreyi , orta-az tutuş wax , pudra wax bu 3 ünü al hangisinde yapabiliyorsan onla devam etBilen varsa uygun fiyatlı link atabilir mi stok yapmak istiyorum
uygun fiyatlı varsa önerir misiniz kullandığınızDeniz tuzu spreyi , orta-az tutuş wax , pudra wax bu 3 ünü al hangisinde yapabiliyorsan onla devam et
kullandım çoğu 20 gram zatensiz kullandınız mı kullandıysanız nasıl ve 20 gram çok az değil mi
ne kadar gidiyor 20 gram ona göre sayıyla alacamkullandım çoğu 20 gram zaten