Neler Yeni

Saçım çok çabuk uzuyor.

xFavian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Burak
Merhaba, 18 yaşındayım. 2 gün önce Mid Fade traşı yaptırdım yanları baya kestirdim abiye yanları tam 0 alır mısın dediğimde "Kardeşim senin saçlarda egzema olduğu için uzun gözüküyor ama elimden geldiği kadar kestim" diyor baktığımda doğru söylediğinden emin oluyorum ama 2 günde yanlar uzuyor ne yapmalıyım (yağlı cilt+ günde 3-4lt su) saçların yanlarına jilet vurmalı mıyım?

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
870
İsim
Ahmet Yıldırım
Merhaba, 18 yaşındayım. 2 gün önce Mid Fade traşı yaptırdım yanları baya kestirdim abiye yanları tam 0 alır mısın dediğimde "Kardeşim senin saçlarda egzema olduğu için uzun gözüküyor ama elimden geldiği kadar kestim" diyor baktığımda doğru söylediğinden emin oluyorum ama 2 günde yanlar uzuyor ne yapmalıyım (yağlı cilt+ günde 3-4lt su) saçların yanlarına jilet vurmalı mıyım?
Tas kafaysan 300 liralık sarı makinelerden al. Zaten tas kafalarda yanları almak zor değil kademe kademe artış yok. Canın istedikçe makineyle 1 numara yaparsın. Jilet vurursan kafanı kesersin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Tufan Hazar Erdoğan
Aynı sıkıntı bende de var dostum maalesef ki saç derin hassas olduğu için 0 kestiğinde sıkıntı oluyor hem de egzama cok belirgin oluyor. Jilet vurman o cildi tahriş eder daha kötü olur dökülme sorunu yaşarsın. Dermovate diye bi losyon var kullanmanı tavsiye ederim saçını rahatlatır egzamayı azaltır

Top Bottom