Yusuf Morgan
80+
- Reaksiyon skoru
- 152
Saçım nasıl böyle gözükür hangi ürünü kullanmalıyım sprey denedim çok sert yapıyor, köpük de denedim o da hacim vermiyor varsa ürün öneriniz bekliyorum
Bi pudra gibi bir şey var oda sertleştirmiyor ama dik tutuyor adıni bilmiyorum 150 tl civarinda ondan alabilirsinSaçım nasıl böyle gözükür hangi ürünü kullanmalıyım sprey denedim çok sert yapıyor, köpük de denedim o da hacim vermiyor varsa ürün öneriniz bekliyorum
Alıntıyı görüntüle
Wax ile ya da badem yağı 1-2 damla hem sağlıklı hem parlak gösteriyormilletin saçı nasıl böyle parlıyor anlamıyom
1-2 çekirdek atınca daha faydalı diyorlar doğru mulimon sürcen
wax falan çok sert yapıyor saçları yaWax ile ya da badem yağı 1-2 damla hem sağlıklı hem parlak gösteriyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1-2 çekirdek atınca daha faydalı diyorlar doğru mu
1-2 numara al yumusak olur parlatır. ya da sacını yıkarken sakasız sampuanın türk kahvesi ile karıstırıp yıka kurutunca parlak oluyor bayawax falan çok sert yapıyor saçları ya
Türk kahvesi topaklanmaz mı çiğ tozu atılırsa direk nasıl olacak ki o iş1-2 numara al yumusak olur parlatır. ya da sacını yıkarken sakasız sampuanın türk kahvesi ile karıstırıp yıka kurutunca parlak oluyor baya
Sulandırıp sür hocamTürk kahvesi topaklanmaz mı çiğ tozu atılırsa direk nasıl olacak ki o iş
Pişirip sıvı halini mi dökmek lazım
Birde temizlenmesi vs. zor olmaz mı yani toz toz olacağı için
kanka o evde var saç bu şekilde yapmıyor ama yumuşacık yapıyorElidor elektriklenme önleyici saç bakım kremi kullan hem kabarmıyor hemde parlak gösteriyor. Ben de kullanıyorum öneririm.