cabbarkarali33
80+
- Reaksiyon skoru
- 22
SAÇIMI 3 NUMARA YAPSAM KEPEK GİDER Mİ? şampuan falan denemedim açıkcası birazda üşeniyorum kısa yolda 3 numaraya vursam düzelir mi ?(kaşıntıdan ölmekteyim)
Ketoral (kenazol) sampuan al. Eczacinin dedigi sekilde kullan geciyor. Recetesiz alabiliyorsun.SAÇIMI 3 NUMARA YAPSAM KEPEK GİDER Mİ? şampuan falan denemedim açıkcası birazda üşeniyorum kısa yolda 3 numaraya vursam düzelir mi ?(kaşıntıdan ölmekteyim)
şampuanı kullandığın süre boyuncamı geçiyor yoksa kökten mi gidiyor?Ketoral (kenazol) sampuan al. Eczacinin dedigi sekilde kullan geciyor. Recetesiz alabiliyorsun.
tavsiye icin tesekkur edrim hocam hemen deneyecegimKetoral (kenazol) sampuan al. Eczacinin dedigi sekilde kullan geciyor. Recetesiz alabiliyorsun.
sag olun hocamgitmez kepek saçın uzunluğuyla pek ilişkili değil. dermatoloğa görünebilirsin. kepeğin neden kaynaklı olduğunu bulup tedavi uygulatabilir. saç derisinin kuruluğu saçın iyi durulanmaması stres egzama gibi türlü türlü sebebi var kepeğin.
Bendede aşırı cok kepek vardi 1 ay filan banyoda saçıma sadece soğuk su tuttum geçmişti sonrada sıcak tutmaya basliyinca tekrar basladi sende dene istersenSAÇIMI 3 NUMARA YAPSAM KEPEK GİDER Mİ? şampuan falan denemedim açıkcası birazda üşeniyorum kısa yolda 3 numaraya vursam düzelir mi ?(kaşıntıdan ölmekteyim)
1 Ay mi 1 haftamı hatirlamiorum haftada 3 kez ondan sonra hafta da 1 kez yeterli oluyor. Baska sampuan kullanabilirsin ondan sonra. Detaylari eczaciya sor daha net cevaplar.şampuanı kullandığın süre boyuncamı geçiyor yoksa kökten mi gidiyor?
senelerdir kepek ile uğraşıyorum keşke bu bilgiyi daha önce öğrenseydim. sağolun hocam.1 Ay mi 1 haftamı hatirlamiorum haftada 3 kez ondan sonra hafta da 1 kez yeterli oluyor. Baska sampuan kullanabilirsin ondan sonra. Detaylari eczaciya sor daha net cevaplar.
gitmez kepek saçın uzunluğuyla pek ilişkili değil. dermatoloğa görünebilirsin. kepeğin neden kaynaklı olduğunu bulup tedavi uygulatabilir. saç derisinin kuruluğu saçın iyi durulanmaması stres egzama gibi türlü türlü sebebi var kepeğin.
Belki bilimsel olarak öyle olabilir ama ben saçımı baya uzattığımda kafamda hiç kepek olmazdı. Saçımı kestirdim kepek başladı. Uzatma dediğim az buz bir şey değil. Baya omuzlarıma kadar uzatmıştım.Maalesef kepek ile saç boyunun arasında bir ilişki yok kardeş![]()
agam şöyle aynı şeyi bende yapıyorum saçı kazıt sonra omuzlara kadar uzat sonra başa dön pandemiden beri böyle. aynı sorun bendede oluyor sabun veya şampuan ne kullanıyorsan saç kısayken saç derisine daha çok nüfuz ediyor buda saç derisinde kuruluğa ve dökülmeye sebebiyet veriyor. ben saçım kısayken bebe şampuanı ile yıkanıp bu sorunu çözüyordum. Sülfat ve paraben içermediği için saç derisi nemli kalıyordu. Saçım şu an uzun omuzlarda yine, saç diplerine nüfuz etmeyecek şekilde şampuanlıyorum saçı durulurken eğilip köpüğün akmasını sağlıyorum. uzun süredir kepek sorunu yaşamadım böyle.Belki bilimsel olarak öyle olabilir ama ben saçımı baya uzattığımda kafamda hiç kepek olmazdı. Saçımı kestirdim kepek başladı. Uzatma dediğim az buz bir şey değil. Baya omuzlarıma kadar uzatmıştım.