Saçlarım baya dökülüyor

Leonidax

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,601
Dostlar saçlarım bir anda dökülmeye başladı normalde sıkıntım yoktu aşırı gürdü saçlarım berberim bile dökülse bile nolcak aşırı saçın var zaten diyordu ama şuanda kafamda boşluklar gözükmeye başladı üstüne saçımda baya bir kepek var ve kaşınıyor. Cildiyeye gittim kan testinide vermiştim d vitamini ve folik asitim normalden düşük çıkmıştı değer d vitaminim 16.3 folik asit 3.7 felan çıktı ama onun yerine hoca çinko sebirox bide dermavotit tarzı bit sprey yazdırdı ben mi yanlış biliyorum anlamıyorum ama yaşımda 20 normal değerlere göre düşük diye biliyorum folik asit ile d vitamini onları niye yazmadı. Bu gibi bir durumla karşılaşan varsa yardımcı olabilir mi

Sebirox ketorak konazol falan hiç işe yaramadı bende. Yaşım 13 bana seboreik dermatitten dolayı doktor yazmıştı ama etki etmedi.Kafana taktığın sürece olacak şuan haalandlı clear kullanıyorum geçti öyle düşün.Şampuanla çok alakası yok.

Sebirox ketorak konazol falan hiç işe yaramadı bende. Yaşım 13 bana seboreik dermatitten dolayı doktor yazmıştı ama etki etmedi.Kafana taktığın sürece olacak şuan haalandlı clear kullanıyorum geçti öyle düşün.Şampuanla çok alakası yok.
Valla benimde onların çözeceğini düşünmüyorum açıkcası d vitamini ve folik asit düşükken onları yazmayıp çinko yazması garibime gitti hocanın üstüne bana ne tanısı koyduğuda belli değil sadece strestendir mevsim değişimindendir felan dedi bu ilaçları yazdı geçti doktor

Genetik olabilir. Baban veya Deden nasıldı?
Hocam babam gür saçlıydı 30larından sonra böbrek taşı için kullandığı ilaç saçını döktü diye biliyorum.Amca tarafımın hepsi gür saçlı baba tarafım komple kel :D genetik olduğunu sanmıyorum çünkü saçda kaşıntı baya bi kepek artışıyla beraber geldi ayrı bir sorun vardır diye düşünüyorum ama sebebini bulamıyorum bir türlü doktorda bunları verdi ama çözecekmi bilmiyorum

Hocam babam gür saçlıydı 30larından sonra böbrek taşı için kullandığı ilaç saçını döktü diye biliyorum.Amca tarafımın hepsi gür saçlı baba tarafım komple kel :D genetik olduğunu sanmıyorum çünkü saçda kaşıntı baya bi kepek artışıyla beraber geldi ayrı bir sorun vardır diye düşünüyorum ama sebebini bulamıyorum bir türlü doktorda bunları verdi ama çözecekmi bilmiyorum
Amca tarafı derken?
Amca Babanın kardeşi sayılmıyormu? Ben mi yanlış biliyorum? :D Ashshdhahshsa

Baba tarafı derken, Baba tarafında erkekler.
Anne tarafı derken, Anne tarafında erkekler olmalı değilmi?

Amca tarafı derken?
Amca Babanın kardeşi sayılmıyormu? Ben mi yanlış biliyorum? :D Ashshdhahshsa

Baba tarafı derken, Baba tarafında erkekler.
Anne tarafı derken, Anne tarafında erkekler olmalı değilmi?
Dogru hocam maalesef benim akrabalarla çok ilgi alakam olmadığı için bunları çok karıştırıyorum:D Baba tarafımın çoğu kel anne tarafımın hepsinde gür gibi saç var öyle diyeyim

Dogru hocam maalesef benim akrabalarla çok ilgi alakam olmadığı için bunları çok karıştırıyorum:D Baba tarafımın çoğu kel anne tarafımın hepsinde gür gibi saç var öyle diyeyim
hocam stres çok etkiliyor bide bana sebirox işe yaramıştı bende yağlı egzema var bilemedim valla

hocam stres çok etkiliyor bide bana sebirox işe yaramıştı bende yağlı egzema var bilemedim valla
Valla bilmiyorum hocam bende şuan sebiroxu kullanıyorum doktor ne kadar kullacağımı felanda söylemedi heralde 2 hafta felan kullanır bırakırım çok kullanmamak gerekiyor galiba

Valla bilmiyorum hocam bende şuan sebiroxu kullanıyorum doktor ne kadar kullacağımı felanda söylemedi heralde 2 hafta felan kullanır bırakırım çok kullanmamak gerekiyor galiba
haftada 3 veya 4 kere duşta 2 kere 5 dk bekleterek uyguluyorsun hocam her gün kullanma

valla baktım kepekler azaldı bi duş normal şampuan bi duş kepek ruh halime bağlı :D ama bi 1-2 ay hep onu kullandım şuan bitmeye yakın
Bakalım hocam ya saçıma dokununca canım acıyor felan ne olduğunuda söylemedi doktor bunları yazdı gönderdi direk :D

Geri