Saçlarım Diken Diken Kirpi Gibi

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,187
Saçlarım diken gibi, ne yapabilirim?
Önerdiğiniz şampuan, krem vs. var mı?

saç kremi kullan. Banyodan çıkınca saçını ıslak kalmayana kadar kurula sonra suyla(jöle kullanma) şekil ver.

s
Önerdiğin bir saç kremi var mı?
açın kısaysa saç kremi kullanma diplere temas etmemesi gerekiyor ve iyi durulanmazsa alnında ve sırtında sivilec yapıyor saç kremi önermem uzatıp saçın çıkma yönünü değiştirmek için aşşağı doğru tara bi süre öyle kullan saç köklerinin yönü değişecektir.

Fön suyu al iyisinden. Güzelce çalkala ve biraz uzaktan saçlarına gelecek şekilde 3 4 kez sık. Ardından bir tarak al tara istediğin gibi ve istersende fön çek. Banyodan sonra yaparsan daha iyi olur

Elma sirkesi kullanarak saçını yumuşacık yapabilirsin.

Bunu kullanıyorum saçını yumuşacık yapıyor, duştan sonra saçını birazcık kurut sırılsıklam olmasın saçın. Sonra saçının her yerine biraz sür, 3-4 dakika bekleyip saçını yıka.

Saçlarım diken gibi, ne yapabilirim?
Önerdiğiniz şampuan, krem vs. var mı?
bizim sınıfta da saçı senin gibi olan bi çocuk vardı 5 sene sonra karşılaştım saçları hala aynı. Saçının yapısı öyleyse değiştiremezsin uzatınca da garip durur 3 numaraya alış derim :D

Fön suyu al iyisinden. Güzelce çalkala ve biraz uzaktan saçlarına gelecek şekilde 3 4 kez sık. Ardından bir tarak al tara istediğin gibi ve istersende fön çek. Banyodan sonra yaparsan daha iyi olur
Fön suyu nedir la şu yaşımda ilk defa duyuyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,904
Üyeler
184,075
Son üye
Kremşantiye
Geri