Saçlarımı yorumlar mısınız?

Reaksiyon skoru
2
Saçlarımın ayrım yerinde dökülmeler oldu son 3 sene içinde. Resimlerde de görünüyor. Ayrıca saçlarım yıllarca kırıklarla dolu oldu, şekil almadı adam akıllı. Nasıl bakım yapacağımı bilmiyorum. Saçımı inceleyip yorumlarda bulunup tavsiyeler verirseniz sevinirim. 'Şu tarz kestir', 'Uzatmaya devam et, şöyle bak' vb önerilerinizi bekliyorum

Sen kelleşiyorsun bu açılma normal değil. Saçını da uzatma uzayan saç daha kolay dökülür. Bunun ortası ne uzun ne kısa saç şeklindedir. Yaşın 20 ve üzeriyse ben saç dökülmesini durdurmak ve varolan saçları korumak adına saçı döken hormon olan DHT hormonunu baskılayan Avodart 0.5 kullanıyorum, sen de bu hapı araştırabilirsin. Kesinlikle öneri veya reklam değil, kendi tecrübemi paylaşıyorum. İlk kullanımda kalp çarpıntısı yapar bu yüzden 4-5 günde bir kullandım daha sonra 1 yıldır günde 1 tane yutacak şekilde ayarladım. Yan etki olarak çük kaldırmıyor onu yaşarsan bırakacaksın yaşamazsan devam. Saç dökülmesinden kurtaran tek şey bu şuan.

Hocam ailende kellik genetikse bunun önüne geçebileceğini sanmıyorum. Ancak görünüş olarak tavsiye ver diyorsan bence saçını daha kısa kullan. O kısımdaki açıklık daha az sırıtır en azından.

Sen kelleşiyorsun bu açılma normal değil. Saçını da uzatma uzayan saç daha kolay dökülür. Bunun ortası ne uzun ne kısa saç şeklindedir. Yaşın 20 ve üzeriyse ben saç dökülmesini durdurmak ve varolan saçları korumak adına saçı döken hormon olan DHT hormonunu baskılayan Avodart 0.5 kullanıyorum, sen de bu hapı araştırabilirsin. Kesinlikle öneri veya reklam değil, kendi tecrübemi paylaşıyorum. İlk kullanımda kalp çarpıntısı yapar bu yüzden 4-5 günde bir kullandım daha sonra 1 yıldır günde 1 tane yutacak şekilde ayarladım. Yan etki olarak çük kaldırmıyor onu yaşarsan bırakacaksın yaşamazsan devam. Saç dökülmesinden kurtaran tek şey bu şuan.
4 sene önce uyku düzenim bozuldu ve o süreçle beraber resimdeki açıklıklar oluşmaya başladı. O zamandan beri böyle. Tavsiye ettiğiniz ilaca sıcak bakamıyorum maalesef.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ailende kellik genetikse bunun önüne geçebileceğini sanmıyorum. Ancak görünüş olarak tavsiye ver diyorsan bence saçını daha kısa kullan. O kısımdaki açıklık daha az sırıtır en azından.
Ailemde kellik yok ama bazılarının saçları şekil olarak yandan açık şekilde. Bir abim ve babam öyle. Bir abimin saçı ise baya gür. Her iki türde de var. Amcamlarda da benzer şekilde. Açıklık olan kısım saçlarım kısayken de göze batıyor maalesef

Geri