Saçma Sapan rüyalar görmeye başladım

~Emo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
212
çok garip rüyalar görüyorum iki üç gündür ve her uyuduğumda rüya görüyorum mesela sabah birden rüyadan kalkıyorum kendime gelince tekrar uyuyorum yine rüya bir saat sonra yine eğer uyumaya devam edersem tekrarlıyor rüyalarda bir garip anlam veremediğim bir şekilde saçma sapan ama içime de bir korku salan rüyalar artık korkmaya başladım uyuyasım gelmiyor
daha önce başına gelen var mı yada ne yapmam lazım konu hakkında bilgisi olan varsa aydınlatsın lütfen
(herhangi bir ilaç kullanmıyorum)

Kaç kişi mantıklı rüya görüyor zaten?

benım bacagımı en son kaplumbaga yıyıyordu yataktan zıpladım

çok garip rüyalar görüyorum iki üç gündür ve her uyuduğumda rüya görüyorum mesela sabah birden rüyadan kalkıyorum kendime gelince tekrar uyuyorum yine rüya bir saat sonra yine eğer uyumaya devam edersem tekrarlıyor rüyalarda bir garip anlam veremediğim bir şekilde saçma sapan ama içime de bir korku salan rüyalar artık korkmaya başladım uyuyasım gelmiyor
daha önce başına gelen var mı yada ne yapmam lazım konu hakkında bilgisi olan varsa aydınlatsın lütfen
Muhtemelen psikolojik bir durum . Gün içerisinde yaşadığın şeylerin yansıması gibi düşün. Ayrıca çok da ciddiye alma ben de görüyorum da sabah kalkınca gülüp geçiyorum ciddiye aldıkça daha kötü olur.

Bende en son 2 bira içip uyuduktan sonra yaşadıklarımın aynısını rüyamda yaşadım ve konuşabiliyordum sanki kontrol edebiliyordum rüyamı uyanınca anladım rüya olduğunu

artık o kadar alıştım ki saçma bir şey yaşandığında rüya olduğunu anlayıp uyanabiliyorum

Palyaço ya sapan ile horoz fırlatıyodum daha üstü varmı

Palyaço ya sapan ile horoz fırlatıyodum daha üstü varmı
onun üstü yoktur reis o neymiş öyle :D keşke benimkiler de böyle saçma olsa ben ya düşüyorum ya vuruluyorum yada korkuyorum

onun üstü yoktur reis o neymiş öyle :D keşke benimkiler de böyle saçma olsa ben ya düşüyorum ya vuruluyorum yada korkuyorum
Hocam daha saçmaları da var ama anlatılacak türden değil saçmalık olarak değil cidden atmosferi bile değişik

Hocam daha saçmaları da var ama anlatılacak türden değil saçmalık olarak değil cidden atmosferi bile değişik
neyse hocam allah yaşatmasın bi daha böyle saçma rüyaları ben gidiyorum size tatlı rüyalar :D

Geri