B berk_Ep 80+ Katılım 24 Ekim 2024 Mesajlar 13 Reaksiyon skoru 0 30 Haziran 2025 #1 merhaba anakart ram slotum bozuk oyüzden yenisine geçircem sistemimi bir şey yapmam gerkeiyormu (zaten kurulu çalışan sistem sadece anakart değişiimi)
merhaba anakart ram slotum bozuk oyüzden yenisine geçircem sistemimi bir şey yapmam gerkeiyormu (zaten kurulu çalışan sistem sadece anakart değişiimi)
C captandusty 80+ Silver Katılım 21 Kasım 2023 Mesajlar 3,040 Reaksiyon skoru 788 30 Haziran 2025 #2 gerek yok birşeye knk sadece xmp ayarını tekrar açarsın olur biter daha önce bios güncellemişmiydin
B berk_Ep 80+ Katılım 24 Ekim 2024 Mesajlar 13 Reaksiyon skoru 0 30 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 zaten iki anakartta eski sadece birisi yan bilgisayarımdaydı değiştiricem bios ikisindede güncelledim amaa en son sürümdemi bilmiyorum güncellemem mi gerek şimdi
zaten iki anakartta eski sadece birisi yan bilgisayarımdaydı değiştiricem bios ikisindede güncelledim amaa en son sürümdemi bilmiyorum güncellemem mi gerek şimdi