Sadece ben mi ders çalışamıyorum

efay144

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,693
Evet bundan 1 ay önce TYT ye başlama kararı verdim ama çalışamıyorum Ramazan mıdır Pandemimidir anlamadım. Siz çalışabiliyor musunuz çalışan varsa nasıl çalışıyor?

LGS'e az kaldı ve çalışamıyorum soruları çözebiliyorum (mat. dışında) ama böyle 20 sorudan sonra tıkanıyorum.

Uzaktan olmuyor dostum maalesef. Ben de öyleyim anca başım sıkışırsa çalışıyorum

yalnız değilsin

Evet bundan 1 ay önce TYT ye başlama kararı verdim ama çalışamıyorum Ramazan mıdır Pandemimidir anlamadım. Siz çalışabiliyor musunuz çalışan varsa nasıl çalışıyor?
Durumunu bilmiyorum ama benim şahsen çalışma sebebim ileride kendi ayakları üstünde durabilen ekonomik durumu iyi olan bir insan olmak istiyorum, kendimi böyle motive ediyorum. Beynin bahane ürettiğinde devam etmen lazım çünkü herkes orda bırakıyor. STAY UNSATISFIED.

Kanka şimdi sana 3 adımda ders çalışmayı anlatıcam ama bunları dikkatli bir şekilde oku ve uygula

Adım 1-) önce kendine bir ders çalışma ortamı hazırla

Adım 2-) sonra konsantrasyon için bir elektronik cihaz al ve konsantrasyon şarkısı aç

Adım 3-) boşver dersi napıcan aç bi netflixten dizi izle

En iyi cevap olarak seçersen ayem olmak çok mutlu :D

Lgs ye kalmak 1 ay ben hala yapmak mattan 10 net

Kanka şimdi sana 3 adımda ders çalışmayı anlatıcam ama bunları dikkatli bir şekilde oku ve uygula

Adım 1-) önce kendine bir ders çalışma ortamı hazırla

Adım 2-) sonra konsantrasyon için bir elektronik cihaz al ve konsantrasyon şarkısı aç

Adım 3-) boşver dersi napıcan aç bi netflixten dizi izle

En iyi cevap olarak seçersen ayem olmak çok mutlu :D
Bruh normal bir şekilde okuyordum 😳

sadece sen değil merak etme bende de aynısı var dostum takma fazla kafana yüz yüze geçince çalışma isteğin gelir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Durumunu bilmiyorum ama benim şahsen çalışma sebebim ileride kendi ayakları üstünde durabilen ekonomik durumu iyi olan bir insan olmak istiyorum, kendimi böyle motive ediyorum. Beynin bahane ürettiğinde devam etmen lazım çünkü herkes orda bırakıyor. STAY UNSATISFIED.
ben de bu ülkenin bu halden kurtulması için çalışıyorum inşallah türkiye iyi bir hal alır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,171
Üyeler
187,004
Son üye
mhbzkrt
Geri