Bende canlı dersler yüzünden çözemiyorum.LGS'e az kaldı ve çalışamıyorum soruları çözebiliyorum (mat. dışında) ama böyle 20 sorudan sonra tıkanıyorum.
Durumunu bilmiyorum ama benim şahsen çalışma sebebim ileride kendi ayakları üstünde durabilen ekonomik durumu iyi olan bir insan olmak istiyorum, kendimi böyle motive ediyorum. Beynin bahane ürettiğinde devam etmen lazım çünkü herkes orda bırakıyor. STAY UNSATISFIED.Evet bundan 1 ay önce TYT ye başlama kararı verdim ama çalışamıyorum Ramazan mıdır Pandemimidir anlamadım. Siz çalışabiliyor musunuz çalışan varsa nasıl çalışıyor?
Adım 2 ) tüm elektronik cihazlardan uzaklaş organik bir çalışma ortamı kur.sonra konsantrasyon için bir elektronik cihaz al ve konsantrasyon şarkısı aç
Bruh normal bir şekilde okuyordumKanka şimdi sana 3 adımda ders çalışmayı anlatıcam ama bunları dikkatli bir şekilde oku ve uygula
Adım 1-) önce kendine bir ders çalışma ortamı hazırla
Adım 2-) sonra konsantrasyon için bir elektronik cihaz al ve konsantrasyon şarkısı aç
Adım 3-) boşver dersi napıcan aç bi netflixten dizi izle
En iyi cevap olarak seçersen ayem olmak çok mutlu
sadece sen değil merak etme bende de aynısı var dostum takma fazla kafana yüz yüze geçince çalışma isteğin gelirEvet bundan 1 ay önce TYT ye başlama kararı verdim ama çalışamıyorum Ramazan mıdır Pandemimidir anlamadım. Siz çalışabiliyor musunuz çalışan varsa nasıl çalışıyor?
ben de bu ülkenin bu halden kurtulması için çalışıyorum inşallah türkiye iyi bir hal alırDurumunu bilmiyorum ama benim şahsen çalışma sebebim ileride kendi ayakları üstünde durabilen ekonomik durumu iyi olan bir insan olmak istiyorum, kendimi böyle motive ediyorum. Beynin bahane ürettiğinde devam etmen lazım çünkü herkes orda bırakıyor. STAY UNSATISFIED.