Neler Yeni

Sadece Da sistem 2 Alanlar cevaplasın !

sws9912

80+ Silver
Kesinlikle alma. Bas bas bağıriyor tüm forum. Ha parami çöpe atmak istiyorum dersen buyur
Kim şikayetçi de bu sistemden canavar gibi sistem hiçbir sorunu yok özelleştirdiğinde.

RaZeLegend

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Çağrı Yüceer
Ben oldukça memnunum ara ara PC'ye bakıp Allah razı olsun, çok sağ ol be @Abdullah Hacıgül diyorum :LOL:
abi mesela çou kişi sistemi aldım ekran kartı sorunlu drop giriyor oyunlarda vs demiş işte bazen boştayken fanlar çalışmıyor gibi sonra sistem windows ara sıra kasıyor gibi almak çok istiyorum rtx 2060 windforce buldum ama biraz ısınıyor ve bütçemi aşıyor açıkçası
teknoking sistem 1 demiş olduğum sistem sadece ekran kartında biraz şüpeliyim ne dersiniz sistem alınır mı? memlunmusunuz oyunlarda sıkıntı çıkarıyormu yanı ısınma drop kasma fan problemleri gibi cevaplarsanız çok sevinirim

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
SSD olarak Adata su630, Toshiba ocz tr200, Corsair mp510, Toshiba Rc500 yada XPG Spectrix s40g'den herhangi biri olmadan seçersen kronik sorunsuz ssd almış olursun.

TeacherZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Z
abi mesela çou kişi sistemi aldım ekran kartı sorunlu drop giriyor oyunlarda vs demiş işte bazen boştayken fanlar çalışmıyor gibi sonra sistem windows ara sıra kasıyor gibi almak çok istiyorum rtx 2060 windforce buldum ama biraz ısınıyor ve bütçemi aşıyor açıkçası
teknoking sistem 1 demiş olduğum sistem sadece ekran kartında biraz şüpeliyim ne dersiniz sistem alınır mı? memlunmusunuz oyunlarda sıkıntı çıkarıyormu yanı ısınma drop kasma fan problemleri gibi cevaplarsanız çok sevinirim
kardeşim ben aynı zamanda video render için de kullanıyorum.
ilk çıktığı hali ile almıştım tek özelleştirmem Colermaster ma410p hava soğutucu oldu. Soğutucuyu birkaç denemede, hatada takmama rağmen (şu an termal macun yenileme ihtiyacı var) oyunlarda ve renderde muhteşem performans alıyorum. en max. en max. 85 dereceyi gördüm onda da Dc, kayıt programı (70bin bit verdim deneme amacıyla) oyun açıktı arkada da müzik vs. Onun haricinde Valorant oynuyorum çoğunlukla ve 300- 430 fps arası alıyorum. Geçen 2080 li adam ben bile alamıyorum o FPS sallama dedi ama gerçek. Açtığım konuya bakabilirsin son konumda resim atcam şimdi.

Firma ve kargo sorunlarına gelecek olursak tamamen dışsal sorunlar o da kısmetine kalmış bir şey. Benim ekipmanlarım sağlam ve sağlıklı şekilde geldi ekran kartından çok korkuyordum bazı arkadaşların eğri demirler çıktı ama benimki sağlamdı.

RaZeLegend

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Çağrı Yüceer
kardeşim ben aynı zamanda video render için de kullanıyorum.
ilk çıktığı hali ile almıştım tek özelleştirmem Colermaster ma410p hava soğutucu oldu. Soğutucuyu birkaç denemede, hatada takmama rağmen (şu an termal macun yenileme ihtiyacı var) oyunlarda ve renderde muhteşem performans alıyorum. en max. en max. 85 dereceyi gördüm onda da Dc, kayıt programı (70bin bit verdim deneme amacıyla) oyun açıktı arkada da müzik vs. Onun haricinde Valorant oynuyorum çoğunlukla ve 300- 430 fps arası alıyorum. Geçen 2080 li adam ben bile alamıyorum o FPS sallama dedi ama gerçek. Açtığım konuya bakabilirsin son konumda resim atcam şimdi.

Firma ve kargo sorunlarına gelecek olursak tamamen dışsal sorunlar o da kısmetine kalmış bir şey. Benim ekipmanlarım sağlam ve sağlıklı şekilde geldi ekran kartından çok korkuyordum bazı arkadaşların eğri demirler çıktı ama benimki sağlamdı.
öncelikle yorumun için teşekkür ederim amd gerçekten çok iyi ekran kartları üğretiyor fp olarak ama yazılımda bazı sıkıntılar olabiliyor sadece bunu merak etmiştim çogu kısı işte oyunda ani fps drop yiyorum vs gibi yorumlar yapıyor yada işte git rtx 2060 al diyen bazı fanboylar var pek te guvenmek istemiyrum açıkçası rtx li bir sistem topladıgımda bile en ucuz rtx 2060 ekran kartını takabiliyorum anca ve toplamda 7000 tl den dusuk olmuyor kanka sadece sana tek bir sorum var sistemi gerçekten almak istiyorum ama sorun da yasamak istemiyorum açıkçası herkes gibi 1. ekran kartında oyunlarda drop sorunları yasadınmı 2. zaten ekran kartı ısınmıyor onu sormama bile gerek olmadıgını dusunuyorum 3. amd nin driverlarında sıkıntı var diyorlar bu dogrumu ne dusunuyorsun her drıver guncellemeri sorunlu vs gibi
4.driver guncellemerinde daha çok sorun çıkıyor diyenler var gta 5 te aniden ekran kartı kullanımım 0 a dusuyor gibi drop yiyorum diyorlar
bende almak isteyen biriyim öncelikle hayırlı olsun güle güle kullan :D sorumu cevaplarsan çok sevinirim.

TeacherZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Z
öncelikle yorumun için teşekkür ederim amd gerçekten çok iyi ekran kartları üğretiyor fp olarak ama yazılımda bazı sıkıntılar olabiliyor sadece bunu merak etmiştim çogu kısı işte oyunda ani fps drop yiyorum vs gibi yorumlar yapıyor yada işte git rtx 2060 al diyen bazı fanboylar var pek te guvenmek istemiyrum açıkçası rtx li bir sistem topladıgımda bile en ucuz rtx 2060 ekran kartını takabiliyorum anca ve toplamda 7000 TL den dusuk olmuyor kanka sadece sana tek bir sorum var sistemi gerçekten almak istiyorum ama sorun da yasamak istemiyorum açıkçası herkes gibi 1. ekran kartında oyunlarda drop sorunları yasadınmı 2. zaten ekran kartı ısınmıyor onu sormama bile gerek olmadıgını dusunuyorum 3. amd nin driverlarında sıkıntı var diyorlar bu dogrumu ne dusunuyorsun her drıver guncellemeri sorunlu vs gibi
4.driver guncellemerinde daha çok sorun çıkıyor diyenler var gta 5 te aniden ekran kartı kullanımım 0 a dusuyor gibi drop yiyorum diyorlar
bende almak isteyen biriyim öncelikle hayırlı olsun güle güle kullan :D sorumu cevaplarsan çok sevinirim.
Dediğim gibi oyun esnasında drop yaşamadım bugüne kadar sadece 3 defa drop girdi onda da kayıt programında 70bin bitrate vermiştim yani aşırı aşırı yüksek değer.
Ben hayatımda ilk defa driver indirip kuran birisiyim hiçbir sorun yaşamadım
4. Driverler güncelken oyunlar HD ekranda film izliyor gibi canlı ve akıcı ancak ben gta5 testi yapmadım dediğim gibi

RaZeLegend

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Çağrı Yüceer
Dediğim gibi oyun esnasında drop yaşamadım bugüne kadar sadece 3 defa drop girdi onda da kayıt programında 70bin bitrate vermiştim yani aşırı aşırı yüksek değer.
Ben hayatımda ilk defa driver indirip kuran birisiyim hiçbir sorun yaşamadım
4. Driverler güncelken oyunlar HD ekranda film izliyor gibi canlı ve akıcı ancak ben gta5 testi yapmadım dediğim gibi
Yorumun için çok teşekkür ederim alınabilir bir sistem açıkçası monitör olarak ne tercih edersin ne kullanıyorsun klavye mouse gibi soğutucuyu nasıl taktın sogutucan memlunmusun rgbsinden vs

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
941
İsim
Burak küçüksubaşı
Sorun yok sadece m2ssd benım anakartta ekran kartının altında ısınma var biraz ve m2 ssd kötü toshibanın ben beğenmedim başka bir sorunu yok

RaZeLegend

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Çağrı Yüceer
EMREDERSİNİZ PAŞAMM!!!
Kankam su yüzden sistemi almayanlar atıp tutuyor yok AMD şöyle AMD berbat AMD ısınıyor driverlari çok kötü git nivida al diyen fanboy dolu ben alanların ne dusundugune daha çok önem veririm cunki almış kullanıyor zaten

saykoraz

80+
öncelikle yorumun için teşekkür ederim amd gerçekten çok iyi ekran kartları üğretiyor fp olarak ama yazılımda bazı sıkıntılar olabiliyor sadece bunu merak etmiştim çogu kısı işte oyunda ani fps drop yiyorum vs gibi yorumlar yapıyor yada işte git rtx 2060 al diyen bazı fanboylar var pek te guvenmek istemiyrum açıkçası rtx li bir sistem topladıgımda bile en ucuz rtx 2060 ekran kartını takabiliyorum anca ve toplamda 7000 TL den dusuk olmuyor kanka sadece sana tek bir sorum var sistemi gerçekten almak istiyorum ama sorun da yasamak istemiyorum açıkçası herkes gibi 1. ekran kartında oyunlarda drop sorunları yasadınmı 2. zaten ekran kartı ısınmıyor onu sormama bile gerek olmadıgını dusunuyorum 3. amd nin driverlarında sıkıntı var diyorlar bu dogrumu ne dusunuyorsun her drıver guncellemeri sorunlu vs gibi

Evet dediğin sorunların çoğunu şuan yaşayanlar mevcut. Ama senin yaşayacağın anlamına gelmez. Bir nevi kumar oynamak gibi bir şey bütçen doğrultusunda hareket etmen gerekiyor. Kimisi hiç sorun yaşamıyor kimisinin başı dertten kurtulmuyor 50/50 bir kart bana göre fiyatına göre performansı çok tatmin edici fakat belirttiğin sorunlar da yok değil aklında bulunsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,692
Üyeler
165,711
Son üye
oynaarkadasoynar
Top Bottom