Clayz
80+ Silver
asla paralarını haketmıyorlar sımdı gelırler wraıth savunucuları gazi olurumklavye 1 mouse pad knk
asla paralarını haketmıyorlar sımdı gelırler wraıth savunucuları gazi olurumklavye 1 mouse pad knk
Nasıl yani kablosuz siyah renkte mouse pad klavye mouse hepsi siyah olsunNe istiyorsun tam olarak açıklarmısın
saygı duyarım ama fps oyunlarını oynuyorsan ve yüksek elolardaysan alına bilir he ben alırımıyım almam bi klavye v75 güzel ama kaliteli alınabilirasla paralarını haketmıyorlar sımdı gelırler wraıth savunucuları gazi olurum![]()
denemedim o yüzden bir şey diyemiyorum ama Zowie varken tercih etmezdimasla paralarını haketmıyorlar sımdı gelırler wraıth savunucuları gazi olurum![]()
Şimdi mouse pad olarak tam boyut ise klasse pro olabilir 40 48 istersen klasse hyosungNasıl yani kablosuz siyah renkte mouse pad klavye mouse hepsi siyah olsun
valla yuksek elo pek alakalı degıl tabıkı kalıtelı ekıpman ıyı ama konu wraıthe gelınce gereksız fıyatlandırma su klavye o kadar abartılıyorkı bırde tıktokta 12 yasında cocuklar alıp 140 tane vıdeo cekınce dahada sınır oluyorum o paraya bu klavyeyı goruncesaygı duyarım ama fps oyunlarını oynuyorsan ve yüksek elolardaysan alına bilir he ben alırımıyım almam bi klavye v75 güzel ama kaliteli alınabilir
ne yalan söyliyim bende deli oluyorum yipi güzel diye zaten yoksa aynı çzellikleri verip ucuz olanda varvalla yuksek elo pek alakalı degıl tabıkı kalıtelı ekıpman ıyı ama konu wraıthe gelınce gereksız fıyatlandırma su klavye o kadar abartılıyorkı bırde tıktokta 12 yasında cocuklar alıp 140 tane vıdeo cekınce dahada sınır oluyorum o paraya bu klavyeyı gorunce![]()
Sessiz olsun istiyorum purple switch sessiz mi oluyorŞimdi mouse pad olarak tam boyut ise klasse pro olabilir 40 48 istersen klasse hyosung
Mouse olarak gpx2
Klavye olarak gg den monsgekk m1 v5
Almışım mı yani gereksiz mivalla yuksek elo pek alakalı degıl tabıkı kalıtelı ekıpman ıyı ama konu wraıthe gelınce gereksız fıyatlandırma su klavye o kadar abartılıyorkı bırde tıktokta 12 yasında cocuklar alıp 140 tane vıdeo cekınce dahada sınır oluyorum o paraya bu klavyeyı gorunce![]()
Sessiz switch olmaz her birinin sesi olur ya membran yada low profil hele şu monsgeek i alırsan sesi okadar tatlı gelirkiSessiz olsun istiyorum purple switch sessiz mi oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Almışım mı yani gereksiz mi
aslında işin şovu bu birazda bir tablonun milyon dolarlar etmesi gibi düşünebilirsiniz maliyetine baksanız kağıt fırça boya sanatın değerini sanatçı belirler gibisinden bir bakış açısıasla paralarını haketmıyorlar sımdı gelırler wraıth savunucuları gazi olurum![]()
Geldi bizim sorunlu çıksa bile iade almayan sitenin sponsorları![]()
Pwnage Trinity CF Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
Wraith W75 Analog Klavye [Yeni Üretim]
Ön sipariş detayları: Ürünler stoklarımıza giriş yapmıştır. Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece kullanılmamış ürünler 30 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene...wraithesports.com
![]()
Wraith Ace Series Poron Mousepad
wraithesports.com
Çok ses istemiyorum olabildiğince sessiz olsa iyi olur bence dediğin öyle miSessiz switch olmaz her birinin sesi olur ya membran yada low profil hele şu monsgeek i alırsan sesi okadar tatlı gelirki