KEDULLAH HOCA
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 137
Kablosuz full siyah klavye mouse ve mouse pad öneriniz varmı 13k Max bütçe
Birsürü modeli var bir de şu aralar ajazz alıyor herkes o nasılMouse Zowie almanı tavsiye ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
steelseriesin uzun mousepadleri güzel diye biliyorum
kullanan vardir illa ki forumu görürse yardımcı olurBirsürü modeli var bir de şu aralar ajazz alıyor herkes o nasıl
Tamamdır teşekkür ederimbilmiyorum nasıl olduğunu, 7 yıldır zowie kullanıyorum hiçbir sorunla karşılaşmadım, hala kullanıyorum şiddetle öneririm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kullanan vardir illa ki forumu görürse yardımcı olur
Sessiz olsun istiyorum çok kafa ağrıtıyorklavye olarak çok bir bilgim yok , blue switch önerebilirim sadece
Kanka full siyah yazmıştım başka önerin var mı![]()
Pwnage Trinity CF Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
Wraith W75 V2 Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
Wraith Ace Series Poron Mousepad
wraithesports.com
Aa siyahmış güzel baya tiktokta birisi kullanıyordu bunu güzel mi bilindik markalardan iyi midirKanka full siyah yazmıştım başka önerin var mı
hocam bir mousepadin 1800 tl olmasını sağlayan nedir?![]()
Pwnage Trinity CF Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
Wraith W75 V2 Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
Wraith Ace Series Poron Mousepad
wraithesports.com