Neler Yeni

Sağlam Sattığım Sistemi Arızalı Olarak İade Alıyorum

Chapin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,085
İsim
.
Artık bu tür şeylerle uğraşmaktan vallahi bıktım madem bilmiyorsun alma kardeşim

Pazartesi günü topladığım gayet iyi İ3 9100F ve RX 570 sistemi 3300 TL sattım alan adam hiç denemeden aşağıdan teslim aldı geçen günlerde ürün görüntü vermiyor dedi ve ne göreyim resim atınca görüntüyü VGA olarak anakarta takmış, sonra ben uyarınca ekran kartı üzerinden DVİ takacakmış fakat monitörde DVİ yokmuş dönüştürücü alıp denemiş ve yeniden görüntü alamamış sonra artık nereye götürdüyse bir servise götürmüş ve ordada görüntü gelmemiş hatta bu gün denemişler, sapasağlam ürün hem arızalanıyor hemde iade etmek istiyorlar, sen ekran kartına su mu döktün nerden bileyim ben? Bu ay zaten 5 kuruş kar yokken 1 hafta bekletip iade istiyor hemde ürünü bozup artık ne yaptıysa vallahi bıktım.

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Artık bu tür şeylerle uğraşmaktan vallahi bıktım madem bilmiyorsun alma kardeşim

Pazartesi günü topladığım gayet iyi İ3 9100F ve RX 570 sistemi 3300 TL sattım alan adam hiç denemeden aşağıdan teslim aldı geçen günlerde ürün görüntü vermiyor dedi ve ne göreyim resim atınca görüntüyü VGA olarak anakarta takmış, sonra ben uyarınca ekran kartı üzerinden DVİ takacakmış fakat monitörde DVİ yokmuş dönüştürücü alıp denemiş ve yeniden görüntü alamamış sonra artık nereye götürdüyse bir servise götürmüş ve ordada görüntü gelmemiş hatta bu gün denemişler, sapasağlam ürün hem arızalanıyor hemde iade etmek istiyorlar, sen ekran kartına su mu döktün nerden bileyim ben? Bu ay zaten 5 kuruş kar yokken 1 hafta bekletip iade istiyor hemde ürünü bozup artık ne yaptıysa vallahi bıktım.
Alma hocam

şahin doğan

80+ Platinum
hocam aradan 1 hafta geçmiş iade alma şu durumda haklısın parayı harcadım veremem zaten sorun sizde vs de haklı durumdasın geri alman saçma olur

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Bende 2. el alım satımı yaptığım dönemlerde test yapmadan hiçbir ürünü teslim etmiyordum. Eğer illaki gerek yok diyorsa da başında diyordum bak test yap al sonra sorun çıkarsa karısmam. o şekilde veriyordum. Geri arasada sıknıtı yok zaten o saatten sonra.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Alma tamam mı? Sakın!

• Beğen
Reaksiyonlar: Muti

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Mobil Bilgisayarlar, Apu sistemler, birazcık da gamepedler
Instagram
İg: @0nnurrr
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199119862888/
Discord
Muti#0817
İade almaman lazım hocam

LahmatsuDcr

80+ Silver
Geri adım atma. İade de alma.

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
İade alma, 2. el ürün sonuçta.

Chapin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,085
İsim
.
Birde atar gider yapıyor bey efendi sana sistem sağlam olarak satmışız deneseydin! kaç kere dedim.

Şimdi buna para bul birde uğraş dur
Screenshot_20210122-183924.png

Canxkarax

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,260
İsim
Can

alma. ürün senden çıkmış adam her şeyi yapmış olabilir. belki bişeyt oldu sana suç atıyor

Top Bottom