Yvşlagaçtanealıyon
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 7,595
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Mantıklıreportunu verdim dostum
iyi forumlar
Mantıklıreportunu verdim dostum
iyi forumlar
indirirse sistemden bilgilerin çalınmasını adın gibi izlersinMantıklı
Reis paran yoksa indir zaten o oyunu indirecegine gore bilgisyarin iyidir virus yok ama raminin birazini ele geciren virusler bulasiyor adi aklima gelmedi simdi ama onlarda en fazla 50-60 mb oda her gun bi torrentten felan oyun indirirsen yavaslatir ama zaten bilgisyarin iyse etkilemez ulkedeki dolar malum o kadar cok o oyuna para verilmezMantıklı
Game pass nedir hocam aylik midir yillik mi ne kadardirGame Pass sistemi ile oyna çok çok ucuza gelir.
Bilgi calma gibi seyler olmazindirirse sistemden bilgilerin çalınmasını adın gibi izlersin
Evet, sağlam indir virüslü sitelerin başında geliyor.Saglamindir den forza horizon 4 indirmek istiyorum crackli bu site virüslümü değildir diye tahmin ediyorum ama ne olur bilinmez sormak istedim teşekkürler
İlk ay 6 TL sonra ki aylar 30 TL idi galiba, istersen ay ay al istersen direkt yıllık al sana kalmış.Game pass nedir hocam aylik midir yillik mi ne kadardir
Çok ama çok mantıklıindirirse sistemden bilgilerin çalınmasını adın gibi izlersin
O ilk 6 ay 5 tl degilmiydi bunlar varya az değilİlk ay 6 TL sonra ki aylar 30 TL idi galiba istersen ay ay al istersen direkt yıllık al sana kalmış.