Çözüldü✓ Sağlıklı bir işlemci nasıl olmalı ? Darboğaz var ise nasıl anlarım ?

Soğutucuyu vidalarken 20 dk kadar uğraşmıştım yamuk vidalamış olabilir miyim sizce ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yapmaya çalıştım, sonrasında Bios ayarlarını sıfırlayıp eskiye döndüm
Tam oturmamış olabilir.
@RevDeisDou arkadaşa yardım eder misin uv için.

https://forum.donanimarsivi.com/kon...izin-overclock-performansini-oegrenin.207632/
Bu rehberi uygulayın silikonunuzu öğrenin. Sonra revdeis size yardım edecektir. Bu arada diğer oyunlarda durum nasıl çünkü gta 5 de sorun yaşayan birkaç kişi daha vardı.
Bir de yazdıklarımı beğenirseniz memnun olurum.

Stok soğutucunun amacı işlemci yorar ve bozar

al buda kanıtı
Daha önce izlemiştim, tekrar izledim soğutucu almayı düşünüyorum zaten teşekkürler

Tam oturmamış olabilir.
@RevDeisDou arkadaşa yardım eder misin uv için.

https://forum.donanimarsivi.com/kon...izin-overclock-performansini-oegrenin.207632/
Bu rehberi uygulayın silikonunuzu öğrenin. Sonra revdeis size yardım edecektir. Bu arada diğer oyunlarda durum nasıl çünkü gta 5 de sorun yaşayan birkaç kişi daha vardı.
Bir de yazdıklarımı beğenirseniz memnun olurum.
O rehberi yakın zamanda uygulamayı düşünüyordum zaten, yaptıktan sonra sonucu burdan iletirim o halde. Teşekkürler :)
Diğer oyunlarda da Gta kadar olmasa da düşüş var

Daha önce izlemiştim, tekrar izledim soğutucu almayı düşünüyorum zaten teşekkürler

O rehberi yakın zamanda uygulamayı düşünüyordum zaten, yaptıktan sonra sonucu burdan iletirim o halde. Teşekkürler :)
Snowman almanı tavsiye ederim

Herkes Snowman tavsiye etti ama uzun kullanımda iyi olcağını sanmıyorum almakta istemedim içime sinmedi daha kaliteli bi marka düşünüyorum..

Herkes Snowman tavsiye etti ama uzun kullanımda iyi olcağını sanmıyorum almakta istemedim içime sinmedi daha kaliteli bi marka düşünüyorum..
O zaman başka bir marka

Herkese selamlar konuya cevap yazanlara şimdiden teşekkür ederim.
Son zamanlarda R5 3600 ve RX 5600 XT kullandığım sistem gta online da 60 fps ve altını görmeye başladı (eskiden 100-120 civarı idi). Diğer oyunlarda da fps düşüşü gözlemledikten sonra aklıma işlemci darboğazı geldi çünkü eskiden %99 u gören ekran kartı kullanımı max %60 ı görüyor..
Sağlıklı ve sorunsuz bir işlemcide çekirdek kullanım değerleri ve sıcaklıklar (stok soğutucuda)(OC suz) nasıl olmalıdır ?
İşlemcide sorun olup olmadığını nasıl anlarım ?
Eğer sorun var ise garantiye gönderdiğimde yeni işlemci verilir mi ?
ben hiç anlamıyorum böyle işlerden ama şunu sormak isterim bu tarz pc sağlık durumunu nasıl öğreniyorsunuz?

ben hiç anlamıyorum böyle işlerden ama şunu sormak isterim bu tarz pc sağlık durumunu nasıl öğreniyorsunuz?
Belirli bir süre boyunca aralıksız stress testi yapılarak parçalarda sorun var mı yok mu diye bakılıyor. Ben de çok bilmiyorum araştırarak öğrenebilirsiniz

Yeni konu açın uv için yardım diye. Görmedi sanırsam konuyu.
Tamamdır, teşekkürler :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,285
Üyeler
184,915
Son üye
oziiyi
Geri