Saglikli bir sekilde nasil kilo verilir

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
325
Diyet falan olmuyor 1- 2 gün uyuyorum sonra eve bir lahmacun geliyor diyet falan yalan oluyor. Bir ara 1-2 hafta dayandım 5-6 kilo verdim çevreden hemen anlaşıldı kilo verdiğim. Şimdi sağlıklı bir şekilde fazla yorulmadan nasıl kilo verebilirim. Öyle 1 haftada 20 kilo vereyim diye birsey yok gerekirse ayda 500 gram vereyim ama ay sonunda + değil - olmuş olsun. Kısa vadede çok kilo verme hedefim yok ama zorlanmadan istemiyorum açıkçası

kısa vadede verdiğin kilo kastan da kaybettirir uzun vadede yağdan verme amacın varsa da klasik bir şekilde kalori sayacaksın 2500 mu gerekiyo normalde 2000 alicaksin proteinini bol alicaksin az zayiflarsın ama kalıcı olur (kısa süreli diyetten çok daha zor bi süreç.)

kısa vadede verdiğin kilo kastan da kaybettirir uzun vadede yağdan verme amacın varsa da klasik bir şekilde kalori sayacaksın 2500 mu gerekiyo normalde 2000 alicaksin proteinini bol alicaksin az zayiflarsın ama kalıcı olur
Kalori hesaplayamayacak kadar tembelim. Tembel olduğum için kiloluyum. Kısır döngü

3 öğün yediğini varsayıyorum 2 öğüne düşür kalorisi az tok tutuculuğu yüksek şeyler ye fazla yediğin zaman ekstra yürüyüş yap yeterli proteini al spor yap
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlk haftalar kilo kaybı ödem atıldığı için fazla gözükür ama bir yerden sonra sadece yağ yakılmaya başlandığı zaman azalır

Diyet falan olmuyor 1- 2 gün uyuyorum sonra eve bir lahmacun geliyor diyet falan yalan oluyor. Bir ara 1-2 hafta dayandım 5-6 kilo verdim çevreden hemen anlaşıldı kilo verdiğim. Şimdi sağlıklı bir şekilde fazla yorulmadan nasıl kilo verebilirim. Öyle 1 haftada 20 kilo vereyim diye birsey yok gerekirse ayda 500 gram vereyim ama ay sonunda + değil - olmuş olsun. Kısa vadede çok kilo verme hedefim yok ama zorlanmadan istemiyorum açıkçası
Hocam öğünlerinden kıs kalori açığı yarat , ayrıca en basitinden yürüyüşe çık böyle 1-2 saat günde.
Bunlar yapabileceğin en basit şeyler ayrıca yağlı ve sağlıksız şeyler tüketme.

Diyetisyene git dostum. Diyete uy. Başka çaresi yok. Kendimden örnek vermek gerekirse 1-2 aylık bir süreçte tamamen yağdan olmak üzere 15-17 kg verdim diyete harfiyen uyarak. 1 ay dişini sıktığında gerçekten değişim muazzam oluyor.
Diyet + Kalori açığı verecek bir spor aktivitesi.
Tek çözüm bu.

Kardiyoyu arttır kalori açığı oluştur ne kadar yediğin değil yediğinin yaktığına oranı önemli unutma yağları da sağlıklı şekilde al zeytinyağı vs.

Keşke öyle bir dünya olsa ben de oturduğum yerden kas yapmak istiyorum fakat işler böyle işlemiyor. Kilo vermek için az yemekten başka yol yok

yemicen kanka başka çaresi yok kardiyo yapcan yemicen sıkcan dişini 2 3 ay uğraşcan sonra yesende eskisi kadar şişman olamazsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,534
Üyeler
175,060
Son üye
B3RST
Geri