SAGOPA KAJMERDEN FUCHSA RESPECT!

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Reaksiyon skoru
12,883
Fuchs yıllardır sagoya karşı bir kini olmadığını, barış dalının her zaman var olduğunu söylüyordu ama a.k.a sagopa ego abim(sagoyu çok severim ama egosu tartışılmaz) tek bir kere olsun geri dönmedi.

Az önce tweeterda fuchsun parçasını paylaşmış, açıkçası fuchs için çok sevindim çünkü kendisi hep barış yanlısıydı. Şimdi de böyle bir barış ortamının oluşması tüm rapseverleri mutlu edecekti bence
Ne düşünüyorsunuz?

Özür dilerim dalga geçiyorum ama savaş mı var da barış yanlısı falan olsun abi ? :D Bu tür şeyler bana hep saçma gelmiştir, rap seviyorsan dinle ama bu tiplere bu kadar bağlanmaya gerek yok diye düşünüyorum. Her dinlediğim şarkıcıya aşık olsaydım vay halime. :D

"Ahmak olmasaydı insan bütün zaferler dostça kazanılırdı."

Özür dilerim dalga geçiyorum ama savaş mı var da barış yanlısı falan olsun abi ? :D Bu tür şeyler bana hep saçma gelmiştir, rap seviyorsan dinle ama bu tiplere bu kadar bağlanmaya gerek yok diye düşünüyorum. Her dinlediğim şarkıcıya aşık olsaydım vay halime. :D
Sago ezelden beridir saçma biçimde fuchsa mesafeliydi fuchsun, bu kadar küslükler ve dargınlıkları devam ettirmemek istememesine rağmen.
Sagonun egosunu son günlerde artık yenildiğini görmek benim açımdan mutluluk verici.

Sago ezelden beridir saçma biçimde fuchsa mesafeliydi fuchsun, bu kadar küslükler ve dargınlıkları devam ettirmemek istememesine rağmen.
Sagonun egosunu son günlerde artık yenildiğini görmek benim açımdan mutluluk verici.
Bu olay güzel ama
Şimdi gündemde Şam şeyho var Şam eziyor

Bu parçalar yakın tarihli çıkmış arka arkaya. :D

Bu olay güzel ama
Şimdi gündemde Şam şeyho var Şam eziyor
Ben de son parçayı dinleyince whaaaaat oldum. Biraz ağır olmuş sanki...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu parçalar yakın tarihli çıkmış arka arkaya. :D
Bunu fuchs anlatmıştı
Önce şans eseri bu iki parça yayınlanıyor hatta biliyor musun ilahi aşkla yazılmış bir parça.
Ama bilmelisini sonradan yapıp paylaşıyor
Sagoya barış anlamınfa sözleri var gibi zaten parçayı dinlersen.

haklısın bence

Dönemimizde rap çok sevildiği için yazmaya çekiniyorum valla linç yiyeceğim diye. :D
Yok hocam benim söylemlerim yanlış
Barış kavga falan yok ama büyük bir ego var ortada. Bu egonun yenilmesi dinlemeyi sevdiğimiz türün gelişimi açısından değerli bunu düzgün ifade edemedim

Sana da katılıyorum 👍

Yok hocam benim söylemlerim yanlış
Barış kavga falan yok ama büyük bir ego var ortada. Bu egonun yenilmesi dinlemeyi sevdiğimiz türün gelişimi açısından değerli bunu düzgün ifade edemedim

Sana da katılıyorum 👍
Ben size karşı bir söylemde bulunmadım ki hocam, yaş kitlesi düşük bazı toxic tiplerden bahsediyordum. Dediğinizi çok iyi anlıyorum ve konu dışı yazarak daha fazla konunuzu kirletmeyeyim.

Geri