Sahibinden alışveriş nasıl oluyor ?

eyupefe3

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,890
Arkadaşlar öncelikle selam,bisiklet için gözlük alıcam param güvende ile satış yapamıyoruz yazdı daha önce başkasına göndermiş ptt alıcı ödemeli 30tl'ymiş kargo.Siz bana parayı gönderiyorsunuz ardından hemen kargoya verip kargo bilgilerini vericem dedi satan adam,daha önce bu yöntemle alışveriş yapan varsa nasıl olduğunu anlatabilirse sevinirim.

Bro tabii güvenilir satıcılar nadir de olsa vardır ama tavsiye etmem param güvende ilan açsın herkes açabiliyor param güvende ilanı.

Bro tabii güvenilir satıcılar nadir de olsa vardır ama tavsiye etmem param güvende ilan açsın herkes açabiliyor param güvende ilanı.
Satış yapamıyoruz maalesef yazdı neden ki ?

Siz parayı göndereceksiniz oda ürünü gönderecek. Bende öyle yapıyorum. Karşılıklı güven önemli. Paranız çöpede gidebilir biraz risklidir. Ama 300 TL için kimse sahtekarlık yapmaz. İnşallah yapmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben letgo,dolap ve sahibindendeki ürünlerimi genelde havale yolu ile satıyorum.

Siz parayı göndereceksiniz oda ürünü gönderecek. Bende öyle yapıyorum. Karşılıklı güven önemli. Paranız çöpede gidebilir biraz risklidir. Ama 300 TL için kimse sahtekarlık yapmaz. İnşallah yapmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben letgo,dolap ve sahibindendeki ürünlerimi genelde havale yolu ile satıyorum.
Hocam 300 TLde az değil ondan param güvendede niye açmıyor anlamadım.

Sahibinden de eğer alıcı isen iki türlü alım şekli en sağlam olanı ya elden alicaksin yada param güvende ile alacaksın diğer türlü kesinlikle parayı atma hesabına vs

Sahibindende ilan açma sınırı var. Eğer daha önce ilan açmışsa belirli bir süre beklemesi gerekiyordur. Bu nedenle olabilir.
Hocam para elime geç geliyor yazdı,whatsapptan detaylı fotoğrafta göndermişti elimde numarasıda var pek bir sorun olmaz gibi düşünüyorum nasıl yapayım ?

Onu bende anlamadım. Dediğim gibi güven önemli sahtekarlık düşünüyorsanız para göndermeyin.

Hocam para elime geç geliyor yazdı,whatsapptan detaylı fotoğrafta göndermişti elimde numarasıda var pek bir sorun olmaz gibi düşünüyorum nasıl yapayım ?
Param Güvende ile bir çok kez satış işlemi yaptım. Ürün alıcıya ulaşıp, teslim aldığına dair onay vermesinin ardından para 1 iş günü içerisinde hesabıma aktarılıyordu. Geç geliyor demesi biraz şüphe uyandırıcı bence.

Para geç gelmiyor ki 1 iş gününde geliyor hafta sonuna denk gelirse pazartesi günü geliyor para

Hocam bildiğim kadarı ile param güvende hizmet bedeli 250 TL idi. Param güvende ile alırsan 550 liraya falan denk geliyor onun için satan kişi istememiş olabilir. Ayrıca param güvende ile satmak istemeyen biriyle konuştuğumda bu konuda daha önce sıkıntı yaşadığını ve bir daha kullanmak istemediğini belirtmişti. "Param güvende satıcıyı değil, alıcıyı koruyor." diye söylemişti bana.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,044
Üyeler
185,018
Son üye
aras1535
Geri