nikflatron
80+
- Reaksiyon skoru
- 228
Değilim.alıcıyım gayet, yoksa sen 3000e satanlardan mısın?
Değilim.alıcıyım gayet, yoksa sen 3000e satanlardan mısın?
Mesajımı bir daha oku ben de aynı şeyi diyorum. Türkiye derken sarı siteden bahsetmiyorum normal hepsiburada vs. 3000 liraya satılıyorgarantisi olmayan ürüne 3k vermek mantıksız
Bu şişme kazık ötesi fiyattan alanda beyin ya slime a dönmüştür yada eriyip yok olmuştur benceArkadaşa aldığımız klavye Temu sağolsun iptal oldu, bizde ikinci ele bakalım dedik ağzımız açık kaldı. 1500 liraya kadar falan tamam ama bu fiyatlar ne Hepsiburada'da 24 ay garantili 2933 liraya falan geliyor bunları sahibinden komisyonuyla düşünemiyorum bile. Acaba bunlardan satan var mıdır?
Bu fiyatlardan almayı düşünen arkadaş olursa almasın diye bu ürünü bırakıyorum: https://www.akakce.com/klavye/en-uc...losuz-mekanik-oyuncu-si-fiyati,741126643.html
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Sinirlenmek istiyorsan tıkla
cigara fıs dedikten 2 dakika sonrasıArkadaşa aldığımız klavye Temu sağolsun iptal oldu, bizde ikinci ele bakalım dedik ağzımız açık kaldı. 1500 liraya kadar falan tamam ama bu fiyatlar ne Hepsiburada'da 24 ay garantili 2933 liraya falan geliyor bunları sahibinden komisyonuyla düşünemiyorum bile. Acaba bunlardan satan var mıdır?
Bu fiyatlardan almayı düşünen arkadaş olursa almasın diye bu ürünü bırakıyorum: https://www.akakce.com/klavye/en-uc...losuz-mekanik-oyuncu-si-fiyati,741126643.html
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Sinirlenmek istiyorsan tıkla
herkes yeni gördü yani bayadır markette ve ben görmedim diye suçlu muyum xdÖncelikle satıcı değilim. Ama satan istediği fiyata satar. Bu fiyatlara ses çıkarana 1 aydır aklın nerdeydi? Sen neden almadın derler.
Sorun şu ki 3000 lira olsaydı zaten bunu almazdım. O yüzden beni çeken tek şey fiyatı oldu. 3000 vereceğime az daha çıkar daha iyi ve o kadar para vermeme değecek bir şeyler bakardım2500-3000 seviyesi normal fiyatları ve o fiyatlarda bile iyi bir klavyeydi. Sen 3000 liralık düzeyde iyi olan klavyeyi 900'e aldın yani
bunu anlamıyolar isteSorun şu ki 3000 lira olsaydı zaten bunu almazdım. O yüzden beni çeken tek şey fiyatı oldu. 3000 vereceğime az daha çıkar daha iyi ve o kadar para vermeme değecek bir şeyler bakardım
Sorun şu ki 3000 lira olsaydı zaten bunu almazdım. O yüzden beni çeken tek şey fiyatı oldu. 3000 vereceğime az daha çıkar daha iyi ve o kadar para vermeme değecek bir şeyler bakardım
Senin 3000 lira bütçen olsa da 3000 liralık bu klavyeyi önerirdik onu demek istiyorum. Çünkü 2,5-3k düzeyinde de çok iyi bir klavye zatenbunu anlamıyolar iste