butcherb3y
80+
- Reaksiyon skoru
- 45
Merhaba sahibinden bu PC alınır mı bütün parçaları satıyor ama ben sadece toplu kasayı alsam yeter bütün ekipmanlara 18 k demiş siber güvenlik için alıyorum oyun oynamıyorum
18k çok demişMerhaba sahibinden bu PC alınır mı bütün parçaları satıyor ama ben sadece toplu kasayı alsam yeter bütün ekipmanlara 18 k demiş siber güvenlik için alıyorum oyun oynamıyorum
Alıntıyı görüntüle
Ama klavye koltuk her şey dahil tek kasayı 15-16 alsak satarsa?18k çok demiş
O psuya su şişemi bile emanet etmem şahsen 18k lık bir sistem değil maalesefMerhaba sahibinden bu PC alınır mı bütün parçaları satıyor ama ben sadece toplu kasayı alsam yeter bütün ekipmanlara 18 k demiş siber güvenlik için alıyorum oyun oynamıyorum
Alıntıyı görüntüle
Tek kasayı 15-16 alsakPsu çok dandik ve 18k etmez
tek kasaya 11-12 den fazlasını vermezdim ki oda 2070S gibi eski bir karta göreAma klavye koltuk her şey dahil tek kasayı 15-16 alsak satarsa?
Yine alınmazTek kasayı 15-16 alsak
Hepsi 18k etmez zaten. Monitör 75hz. Diğer ekipmanlarda rampage ve bozuk falan yazıyor mouseta. Rtx 4060lı sistem alınabilir bu fiyata. Hatta biraz beklersen fp sistem çıkar bence 1 aya.Merhaba sahibinden bu PC alınır mı bütün parçaları satıyor ama ben sadece toplu kasayı alsam yeter bütün ekipmanlara 18 k demiş siber güvenlik için alıyorum oyun oynamıyorum
Alıntıyı görüntüle
Hocam ama oyun ben oynamicam iş için bunu belirttim ona göre yorum yaparsanız yine görüşünüz aynı mıtek kasaya 11-12 den fazlasını vermezdim ki oda 2070S gibi eski bir karta göre
Karta bakım yapılması gerekicektir falanHocam ama oyun ben oynamicam iş için bunu belirttim ona göre yorum yaparsanız yine görüşünüz aynı mı
İ3 12100f iş için yeterli olur muKarta bakım yapılması gerekicektir falan
https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i3-12100f-rx-6600-pulse-8gb-h610m-hvs-500gb-ssd-16gb-ram.html gene sıfır sistem
https://www.gaming.gen.tr/urun/3598...8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ nvidia kart istersenizde bu var