O paranın üstüne azcik köy iyi bişey al 1050ti berbat artıkparam güvende ile GTX 1050 Ti bir kart alacağım toplam ücret 1870 TL ediyor alırken nelere dikkat etmeliyim dolandırılma ihtimalim var mı?
oyun için almayacağım. param güvende ile GTX 1050 Ti bir kart alacağım toplam ücret 1870 TL ediyor alırken nelere dikkat etmeliyim dolandırılma ihtimalim var mı?O paranın üstüne azcik köy iyi bişey al 1050ti berbat artık
Alırken dolandırılma ihtimalin yok, satarken dolandırılma ihtimalin var. Koşulsuz şartsız iade hakkın mevcut kart eline gelince testler olumsuz olursa iade edersin.oyun için almayacağım. param güvende ile GTX 1050 Ti bir kart alacağım toplam ücret 1870 TL ediyor alırken nelere dikkat etmeliyim dolandırılma ihtimalim var mı?
Var hocam size boş kutu yollayabilir ve iade ettiğinizde oda ben kutuyu dolu yolladım o beni dolandırmaya çalışıyor muhabbetine dönüyor haberiniz olsunoyun için almayacağım. param güvende ile GTX 1050 Ti bir kart alacağım toplam ücret 1870 TL ediyor alırken nelere dikkat etmeliyim dolandırılma ihtimalim var mı?
Şuna dikkat et whatsapp'dan veya ayrı yerden atılan linklere sakın basma param güvende için. Sahibinden.com'da olduğuna emin ol ve sahibindenin içinden satın al direkt.Alırken dolandırılma ihtimalin yok, satarken dolandırılma ihtimalin var. Koşulsuz şartsız iade hakkın mevcut kart eline gelince testler olumsuz olursa iade edersin.
Öyle bir muhabbete daha önce denk gelmedim. Satarken dediğin muhabbet oluyor boş kutu geldi diyip boş kutu iade ediyorlar hem parayı hem ürünü alıyorlar.Var hocam size boş kutu yollayabilir ve iade ettiğinizde oda ben kutuyu dolu yolladım o beni dolandırmaya çalışıyor muhabbetine dönüyor haberiniz olsun
video çekersin açarkenVar hocam size boş kutu yollayabilir ve iade ettiğinizde oda ben kutuyu dolu yolladım o beni dolandırmaya çalışıyor muhabbetine dönüyor haberiniz olsun
Ben satış yaptım adam çok başımı ağrıttı 200 liralık mal için uğraşamam diyip saldım satıcıyıda yoruyor alınada elden alıp satmak her zaman daha iyi benim içinvideo çekersin açarken
O fiyata alınca kafadan bi 600TL dolandırılmış sayılırsın zaten. Piyasası 1200TL civarı o kartın. Daha ucuza 1650 bile bulursun.param güvende ile GTX 1050 Ti bir kart alacağım toplam ücret 1870 TL ediyor alırken nelere dikkat etmeliyim dolandırılma ihtimalim var mı?
kankam bana nvidia lazım yukarıda belirttim zaten oyun için istemiyorum diye. ayrıca amd çok sorunlu