Sahibinden.com Param güvende güvenli mi?

lxq989s

80+
Reaksiyon skoru
64
param güvende ile GTX 1050 Ti bir kart alacağım toplam ücret 1870 TL ediyor alırken nelere dikkat etmeliyim dolandırılma ihtimalim var mı?

param güvende ile GTX 1050 Ti bir kart alacağım toplam ücret 1870 TL ediyor alırken nelere dikkat etmeliyim dolandırılma ihtimalim var mı?
O paranın üstüne azcik köy iyi bişey al 1050ti berbat artık

oyun için almayacağım. param güvende ile GTX 1050 Ti bir kart alacağım toplam ücret 1870 TL ediyor alırken nelere dikkat etmeliyim dolandırılma ihtimalim var mı?
Alırken dolandırılma ihtimalin yok, satarken dolandırılma ihtimalin var. Koşulsuz şartsız iade hakkın mevcut kart eline gelince testler olumsuz olursa iade edersin.

oyun için almayacağım. param güvende ile GTX 1050 Ti bir kart alacağım toplam ücret 1870 TL ediyor alırken nelere dikkat etmeliyim dolandırılma ihtimalim var mı?
Var hocam size boş kutu yollayabilir ve iade ettiğinizde oda ben kutuyu dolu yolladım o beni dolandırmaya çalışıyor muhabbetine dönüyor haberiniz olsun

Alırken dolandırılma ihtimalin yok, satarken dolandırılma ihtimalin var. Koşulsuz şartsız iade hakkın mevcut kart eline gelince testler olumsuz olursa iade edersin.
Şuna dikkat et whatsapp'dan veya ayrı yerden atılan linklere sakın basma param güvende için. Sahibinden.com'da olduğuna emin ol ve sahibindenin içinden satın al direkt.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Var hocam size boş kutu yollayabilir ve iade ettiğinizde oda ben kutuyu dolu yolladım o beni dolandırmaya çalışıyor muhabbetine dönüyor haberiniz olsun
Öyle bir muhabbete daha önce denk gelmedim. Satarken dediğin muhabbet oluyor boş kutu geldi diyip boş kutu iade ediyorlar hem parayı hem ürünü alıyorlar.

video çekersin açarken
Ben satış yaptım adam çok başımı ağrıttı 200 liralık mal için uğraşamam diyip saldım satıcıyıda yoruyor alınada elden alıp satmak her zaman daha iyi benim için

O fiyata alınmaz

1690332624821.png

RX570 var daha ucuza

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,728
Üyeler
191,153
Son üye
efe61