Sahibinden.com üzerinden ekran kartı satışı yapan muhtemel dolandırıcı

Reaksiyon skoru
150
Sahibinden.com'da öylesine uygun ekran kartlarına bakarken yeni açılmış bir ilan gözüme çarptı.

Söz konusu ürün piyasanın oldukça altında. Kişi Bayburt'tan gözüküyor. Yorumlar kısmına muhtemelen yine kendine ait bir hesapla telefon numarası sorup yine yorumlar kısmına telefon numarası bırakmış. Bu durum hiç bir şey göstermez tabi.

Ama diğer ilanlara baktıkça bu işte bir tuhaflık söz konusu.

Sevda, Yasemin, Serkan... Hepsi Haziran 2025 tarihinde açılmış hesaplar. Ürünler piyasanın altında ve aynı kişi yorum yapmış, aynı telefon numarası bırakılmış.

Bazen kişiler, troll hesaplar makara olsun diye veya fiyat düşürmeye çalışınca bu tarz ilanlar açabilmekte ama çoğu telefon numarası paylaşmamakta.

Bu yüzden söz konusu ilanlarda fiyatlar uygun diye iletişime geçerken 5 - 10 kere düşünün. Muhtemelen dolandırıcı olduğunu düşündüğüm bu kişi gibi kişilere para kaptırmayın.

Sahibinden.com'da öylesine uygun ekran kartlarına bakarken yeni açılmış bir ilan gözüme çarptı.

Söz konusu ürün piyasanın oldukça altında. Kişi Bayburt'tan gözüküyor. Yorumlar kısmına muhtemelen yine kendine ait bir hesapla telefon numarası sorup yine yorumlar kısmına telefon numarası bırakmış. Bu durum hiç bir şey göstermez tabi.

Ama diğer ilanlara baktıkça bu işte bir tuhaflık söz konusu.

Sevda, Yasemin, Serkan... Hepsi Haziran 2025 tarihinde açılmış hesaplar. Ürünler piyasanın altında ve aynı kişi yorum yapmış, aynı telefon numarası bırakılmış.

Bazen kişiler, troll hesaplar makara olsun diye veya fiyat düşürmeye çalışınca bu tarz ilanlar açabilmekte ama çoğu telefon numarası paylaşmamakta.

Bu yüzden söz konusu ilanlarda fiyatlar uygun diye iletişime geçerken 5 - 10 kere düşünün. Muhtemelen dolandırıcı olduğunu düşündüğüm bu kişi gibi kişilere para kaptırmayın.
Özellikle az insanın yaşadığı yerleride seçmişler ki insanlar kargo ile alsın ve kolaylıkla dolandırılsınlar.

sadece elden teslim.veya ödeme sonrası kargo olur :D başka birşeye bakmaya gerek yok

Hesap açılış tarihini pek önemsemeyin ben 2019 da açılmış dolandırıcı hesapları bile gördüm

O 9070xt yi ben alacaktım konuştum arkadaşla çaktım olayı sonradan profil fotoğrafı değiştirdi evli barklı adam ayağına yattı ama Anadolu çocuğu yemez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynı resimleri kullanaraktan 2 gün önce bir ilan daha açmıştı arkadaş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,380
Üyeler
184,621
Son üye
luciferina
Geri