Neler Yeni

Sahibinden e-arşiv faturası bireysel gelir komisyonu ödenmesi zorunlu mudur?

Tykg

80+
Katılım
2 Kasım 2024
Mesajlar
348
Reaksiyon skoru
32
Merhaba, bu 3 ay içerisinde sahibinden Param Güvende'yle alım satım işlemi yaptım ve bana sürekli 150, 50, 75 TL gibi e arşiv faturası geldi. Bireysel gelir komisyonu ödemesi her bir faturanın tutarı var ve hepsi mailime gelmiş. Hesap hareketlerine basıp girebilirsiniz diyor ama oraya girince vesaire öyle bir ücret ödeme ekranı çıkmıyor.
Ve bunun ödenmesi zorunlu mu? Bana çok saçma geldi zaten hem alıcı hem satıcı ürün alıp satarken Sahibinden'de komisyon ödüyor ekstra satışlarımızdan da vergi ücreti almak istiyorlar, zorunlu mu ödenmesi? Ödenmezse cezası filan var mı?
 
Aldın, sattığın ürünlerden sitenin aldığı komisyonu resmi olması için fatura kesiyor. Senlik bir durum yok bildiğim kadarıyla.
 
  • Beğen
Reaksiyonlar: Tykg
Geri
Top