sahibinden güvenilir mi?

Sahibinden çok ün yapmış kendisi güzel kitlesi gördüğüm en aşağılık insanlardan oluşan bir site. Satıcı değil sadece Aracı. dolandırılırsan karışmazlar.
Param Güvende varsa al pahalı ürünleri kendini riske atma.
Param Güvende olamadan pahalı ürün alma. adama hatta sen kendine başka bir enayi bul diyerek konuşmayı sonlandırabilirsin. 🤡
Orası kurtlar sofrası acıma yok sende öyle olacaksın. (y)

Sahibinden çok ün yapmış kendisi güzel kitlesi gördüğüm en aşağılık insanlardan oluşan bir site. Satıcı değil sadece Aracı. dolandırılırsan karışmazlar.
Param Güvende varsa al pahalı ürünleri kendini riske atma.
Param Güvende olamadan pahalı ürün alma. adama hatta sen kendine başka bir enayi bul diyerek konuşmayı sonlandırabilirsin. 🤡
Orası kurtlar sofrası acıma yok sende öyle olacaksın. (y)
hepsi param güvende ile topladım hocam sıkıntı olmaz diye düşünüyorum

param guvende nasıl ıslıyor onu anlamadım
Tam olarak bende kullanmadım ama Bir süre var o sürede cihazdan memnun kalırsan sitede bir yerden onalıyorsun para satıcıya gidiyor sevmezsen geri gönderiyorsun para sana geri geliyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tabii henüz onaylamamış olman lazım tabii ki :D

Sahibinden alıcı firma sen sadece satıcılara dikkat etmen gerek param güvende ile alabilirsin param güvende ile aldığın zaman paran sitede duruyor galiba sen onay vermediğin sürüce paran gitmez para güvende ile aldığın zaman parçalarda sorun olursa geri geri iade edip paranı alabiliyorsun daha detaylı bilgi almak istiyorsan youtube den bakabilirsin

Geri