Neler Yeni

Sahibinden param güvende güvenilir mi

Fazıl 63

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
STORM63
PlayStation 4'üm sahibinden de satıp sahibinden'den bilgisayar almayı düşünüyorum param güvende ile param güvende'ye güvenilir mi

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,988
İsim
Oğuz Oğuz
PlayStation 4'üm sahibinden de satıp sahibinden'den bilgisayar almayı düşünüyorum param güvende ile param güvende'ye güvenilir mi
Ben kullanıyorum bir sorun yaşamadım.

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,103
İsim
Abdullah Aydoğdu
Güvenmiyorum ben o sisteme. Adam PS4'e zarar verse, bozsa, parçasını çalsa öyle geldiğini iddia edip iade etmeye çalışabilir.

şahin doğan

80+ Platinum
Alıcı için güvenilir, satıcı için güvenilmez bir sistem. Ben param güvende ile ürün satmam.

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
hocam ürünü paketlerken kargoya verirken vs. video çekin. seri numarasını falan hepsini kayıt altına alın. Satış da aksi bir durum olursa verirsiniz mahkemeye, alırsınız kat kat fazlasını

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Alıcıyı koruyan bir sistem,havale sonrası kargo falan yapın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam ürünü paketlerken kargoya verirken vs. video çekin. seri numarasını falan hepsini kayıt altına alın. Satış da aksi bir durum olursa verirsiniz mahkemeye, alırsınız kat kat fazlasını
Öyle kolay değil mahkeme işleri.

şahin doğan

80+ Platinum
O durum öyle olmuyor. Adam param güvende ile telefon alıp, aldığı sağlam telefonun ekranını alıp bozuk ekran taktıktan sonra kargoda vs bozulmuştur dediğinde ne kanıtlayacaksınız ?

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
Satıcıyı kesinlikle korumuyor sakın param güvende ile satış yapmayın ama bir şey alacaksanız sorun yok.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,351
İsim
Hacı
Güvenilir herhangi bir sorunda sahibinden yardımcı olur.

Fazıl 63

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
STORM63
Güvenilir herhangi bir sorunda sahibinden yardımcı olur.
Hocam satıcı olacağım mesela varsayalım ben bu cihazı koluyla göndereceğim örneğin bu kolu gönderdiğimde adam yan sanayi bir kol da gönderebilir yanında iade edip cihazı

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
bence elden satın

TRSTEADY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,457
İsim
Emre
Pc satmıştım param güvende ile sattım tek sıkıntı benim kasa 32 desiymiş diye almadılar.
Bişe alıp satıcaksan 10 desi yi geçmemesi lazım

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
O durum öyle olmuyor. Adam param güvende ile telefon alıp, aldığı sağlam telefonun ekranını alıp bozuk ekran taktıktan sonra kargoda vs bozulmuştur dediğinde ne kanıtlayacaksınız ?
Kutuda hasar olup olmadığına bakılır. Ayrıca sağlam paketlendiğinin kanıtı varsa öyle bir durum söz konusu değildir. Hakimler ***** değil hocam. Yalnızca kanıt , delil ararlar. Geçen sene sattığım iphone 6s cihazı karşı taraf bana 4s ile değiştirip yolladı ve mahkeme sonucunda 18 katını bana şuan ödüyor.

Top Bottom