Ben kullanıyorum bir sorun yaşamadım.PlayStation 4'üm sahibinden de satıp sahibinden'den bilgisayar almayı düşünüyorum param güvende ile param güvende'ye güvenilir mi
Alıcıyı koruyan bir sistem,havale sonrası kargo falan yapın.PlayStation 4'üm sahibinden de satıp sahibinden'den bilgisayar almayı düşünüyorum param güvende ile param güvende'ye güvenilir mi
Öyle kolay değil mahkeme işleri.hocam ürünü paketlerken kargoya verirken vs. video çekin. seri numarasını falan hepsini kayıt altına alın. Satış da aksi bir durum olursa verirsiniz mahkemeye, alırsınız kat kat fazlasını
O durum öyle olmuyor. Adam param güvende ile telefon alıp, aldığı sağlam telefonun ekranını alıp bozuk ekran taktıktan sonra kargoda vs bozulmuştur dediğinde ne kanıtlayacaksınız ?hocam ürünü paketlerken kargoya verirken vs. video çekin. seri numarasını falan hepsini kayıt altına alın. Satış da aksi bir durum olursa verirsiniz mahkemeye, alırsınız kat kat fazlasını
Hocam satıcı olacağım mesela varsayalım ben bu cihazı koluyla göndereceğim örneğin bu kolu gönderdiğimde adam yan sanayi bir kol da gönderebilir yanında iade edip cihazıGüvenilir herhangi bir sorunda sahibinden yardımcı olur.
Kutuda hasar olup olmadığına bakılır. Ayrıca sağlam paketlendiğinin kanıtı varsa öyle bir durum söz konusu değildir. Hakimler ***** değil hocam. Yalnızca kanıt , delil ararlar. Geçen sene sattığım iphone 6s cihazı karşı taraf bana 4s ile değiştirip yolladı ve mahkeme sonucunda 18 katını bana şuan ödüyor.O durum öyle olmuyor. Adam param güvende ile telefon alıp, aldığı sağlam telefonun ekranını alıp bozuk ekran taktıktan sonra kargoda vs bozulmuştur dediğinde ne kanıtlayacaksınız ?