Sahibinden param güvende mağduru oldum

Lorx61

80+ Silver
Reaksiyon skoru
991
Sahibinden üzerinden param güvende ile ANAKART İŞLEMCİ RAM sattım ürün alıcının eline ulaştı bende sorunsuz çalışan donanımları bozdu ve şimdide iade etmek istiyor hatta etti bile işlemcinin pinleri bildiğiniz yumultmuş ve gelmiş bize boş laf yapıyor bozuk ürünü ben napayım şimdi müşteri hizmetlerini aradık konuştuk e postalarını ilettiler ve buraya şikayetinizi yazın dediler onu da yaptık şimdi ne yapalım yaşayan biri bize bir akıl verirse sevinirim

param güvende ile alınır ama satılmaz sonra böyle mağdur olursun.

o ürün artık onun seni bağlamaz boşver

Sahibinden üzerinden param güvende ile ANAKART İŞLEMCİ RAM sattım ürün alıcının eline ulaştı bende sorunsuz çalışan donanımları bozdu ve şimdide iade etmek istiyor hatta etti bile işlemcinin pinleri bildiğiniz yumultmuş ve gelmiş bize boş laf yapıyor bozuk ürünü ben napayım şimdi müşteri hizmetlerini aradık konuştuk e postalarını ilettiler ve buraya şikayetinizi yazın dediler onu da yaptık şimdi ne yapalım yaşayan biri bize bir akıl verirse sevinirim
Param güvende ile ürün satılmaz, alınabilir ama satılmaz. Olacakları söyleyim sahibinden size bozuk anakart satmışsınız muamelesi yapacak, sizin de itiraz ederek süreci uzatmanız lazım. Umarım ürünü kargoya verirken sağlam olduğuna dair kanıt almışsınızdır öyle çözüme ulaşabilirsiniz yoksa zor.

Bir çok kes uyardık ama yine de söyleyeyim sizde video kanıt olsa bile hiç bir hakkınız bulunmuyor bunu bir kere bilin. Süreç şu şekilde işliyor siz sarı siteye durumu anlatıyorsunuz onlarda gidin mahkemeye biz size kanıt veririz diyor ve siz gidiyorsunuz uzunnnn bir mahkeme sürecine ve güzel bir masrafa merhaba diyorsunuz ha mahkeme yıllar sürebilir ki sürecek sonuç çıksa bile para iadesi olur ve enflasyon ile o paranız çöp olacak bu yüzden param güvende ile satış yapmayın 100 kişi mağdur oluyorsa 3 kişi anca hakkını geri alıyor

Param güvende alıcılara yarıyor, kesinlikle kullanma kanka. Kullanmak zorunda kalırsan kanıtlı video çekmen lazımdı mahkemeye verirdin direkt.

Geri