- Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet Sahibinden 19 unda Havaleyi onaylamış pazartesi de 5. Gün oluyo19 unda yatırdıysa pazartesi günü gelir para
Evet Sahibinden 19 unda Havaleyi onaylamış pazartesi de 5. Gün oluyo19 unda yatırdıysa pazartesi günü gelir para
Hemen gelmez hocam nasıl 5.gün oluyorEvet Sahibinden 19 unda Havaleyi onaylamış pazartesi de 5. Gün oluyo
hocam alıcı para onayladıktan sonra orada yazıyor paranız 1-5 gününde elinize ulaşır diye bugün 4. gün ama Pazar sayılmıyor sanırımHemen gelmez hocam nasıl 5.gün oluyor
Hocam sen ürünü ne zaman gönderdinhocam alıcı para onayladıktan sonra orada yazıyor paranız 1-5 gününde elinize ulaşır diye bugün 4. gün ama Pazar sayılmıyor sanırım
16 sında salı günüHocam sen ürünü ne zaman gönderdin
Yurtiçi kargoyla mı gönderdin saat kaçta gönderdin16 sında salı günü
Yurtiçi kargoyla 14.26 da ürün alındıYurtiçi kargoyla mı gönderdin saat kaçta gönderdin
O saatlerde verdiysen 16 gibi aktarmaya gider akşam üzeri yola çıkar bir günde teslim ediyorlar alıcı geç onaylamış hafta sonunu sayma en geç cuma günü yatması lazım dı pazartesi günü yatarYurtiçi kargoyla 14.26 da ürün alındı
18 inde satıcıya ulaştı ve ulaştıgı gibi onayladı sahibinden hesap hareketlerimde 19.1.2024 Havale onaylandı gözüküyorO saatlerde verdiysen 16 gibi aktarmaya gider akşam üzeri yola çıkar bir günde teslim ediyorlar alıcı geç onaylamış hafta sonunu sayma en geç cuma günü yatması lazım dı pazartesi günü yatar
Müşteri hizmetlerini bir ara bence paparanın18 inde satıcıya ulaştı ve ulaştıgı gibi onayladı sahibinden hesap hareketlerimde 19.1.2024 Havale onaylandı gözüküyor
paparaya mail attım dün bilgi bekliyorum şey yazdım sahibinden üzerinden herhangibir beklenen para girişi gözüküyormuMüşteri hizmetlerini bir ara bence paparanın
normalde hocam devlet bankasına 1 günde yatırdılar devlet bankası olmayan bankaya 3 günde gelmişti ilk defa papara girdim ibanasahibinden de enpara kullanın adamlar parayı hiç tutmadan hesaba aktarıyor bekleme süreniz yok satışın onaylandığı gün geliyor ödeme