Param güvende ile satmayın hocam, tek sözüm budur.Sahibinden param güvende ile işlemci satacağım, nelere dikkat etmeliyim. Birçok olumsuz durum yaşayanlar var.
satma sana öyle diiym ben sattım işlemcide bişey olmadı ama ekran kartında kazık yedim alcak olsan neyse deSahibinden param güvende ile işlemci satacağım, nelere dikkat etmeliyim. Birçok olumsuz durum yaşayanlar var.
satma sana öyle diiym ben sattım işlemcide bişey olmadı ama ekran kartında kazık yedim alcak olsan neyse de
Hocam satmam lazım ama, hiç mi bir yolu yok.Param güvende ile satmayın hocam, tek sözüm budur.
Satmayın direkt hocam.Sahibinden param güvende ile işlemci satacağım, nelere dikkat etmeliyim. Birçok olumsuz durum yaşayanlar var.
Hocam işlemciyi alıp değiştirip başka işlemci iade etse bile uğraşıp durursunuz.Hocam satmam lazım ama, hiç mi bir yolu yok.
+1Param güvende ile satmayın hocam, tek sözüm budur.
Gönderdiğim şeyin kanıtını felan alsak ne olur ? Her şeyin videosunu felan çeksek.Satmayın direkt hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam işlemciyi alıp değiştirip başka işlemci iade etse bile uğraşıp durursunuz.
Valla hocam ben 20'ye yakın ürün sattım param güvende ile. 1 kere bile sorun yaşamadım. Ama yaşayan var. Bu biraz monitörde ölü piksel çıkması gibi. Şans yani.Sahibinden param güvende ile işlemci satacağım, nelere dikkat etmeliyim. Birçok olumsuz durum yaşayanlar var.
Sakın satma. İşlemcinin pinlerini kırsa yollasa bittin yani.Sahibinden param güvende ile işlemci satacağım, nelere dikkat etmeliyim. Birçok olumsuz durum yaşayanlar var.
Olmaz dostum ispatı zor kargoda oldu der bir şey yapamazsın.Gönderdiğim şeyin kanıtını felan alsak ne olur ? Her şeyin videosunu felan çeksek.
Baya bı ürün sattım hepsi de başarılıydı, şansParam güvende ile satmayın hocam, tek sözüm budur.
Genelde böyle siteler alıcıdan yana oluyor. Yine de uğraşırsın baya. Sorun yaşarsan karşındaki iyi bir dolandırıcıysa seni uğraştırabilir. Belki adamda kargoyu başka yerden delip kutudakini değiştirip geri koyacak. Sonra video çekerek açtım bu çıktı diyip iade edecek. Dolandirmak isteyen bir yolunu buluyor. E tabi şans işi iyi birine denk gelirsiniz sorunsuz satar geçersiniz o ayrı. Ama sorun olursa paranızı kurtarmak zor olabilirGönderdiğim şeyin kanıtını felan alsak ne olur ? Her şeyin videosunu felan çeksek.
Satılmaz ne kadar video çekersen çek kanıtlayamazsın.Ben ekran kartı sattım,onay süresi dolana kadar adam onaylamadı hatta otomatik onaylandı,adam bana 4gün sonra fan kablosu kesikti ucundaki plastik soket yoktu falan yazmış okkalı bir cevap yapıştırdım bende işte sahibinden size süre veriyor iade etseydiniz gelince cart curt bir şey diyemedi ama adam sizden işlemciyi alıp içine pentium koyup kardeşim bana pentium işlemci yollamışsın dese bir şey yapamazsın.Sahibinden param güvende ile işlemci satacağım, nelere dikkat etmeliyim. Birçok olumsuz durum yaşayanlar var.