Neler Yeni

Yardım Sahibinden Param Güvende, satacağım işlemci.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Alin24

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Yiğit Can
Sahibinden param güvende ile işlemci satacağım, nelere dikkat etmeliyim. Birçok olumsuz durum yaşayanlar var.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Sahibinden param güvende ile işlemci satacağım, nelere dikkat etmeliyim. Birçok olumsuz durum yaşayanlar var.
Param güvende ile satmayın hocam, tek sözüm budur.

Can...

80+ Platinum
satma sana öyle diiym ben sattım işlemcide bişey olmadı ama ekran kartında kazık yedim alcak olsan neyse de

• Üzgün
Reaksiyonlar: Shaw

Alin24

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Yiğit Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,709
İsim
Fatih

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,210
İsim
Necati

Alin24

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Yiğit Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Satmayın direkt hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam işlemciyi alıp değiştirip başka işlemci iade etse bile uğraşıp durursunuz.
Gönderdiğim şeyin kanıtını felan alsak ne olur ? Her şeyin videosunu felan çeksek.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,406
İsim
Oğuz Oğuz
Valla hocam ben 20'ye yakın ürün sattım param güvende ile. 1 kere bile sorun yaşamadım. Ama yaşayan var. Bu biraz monitörde ölü piksel çıkması gibi. Şans yani.

Bilal539

80+ Silver
Sakın satma. İşlemcinin pinlerini kırsa yollasa bittin yani.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gönderdiğim şeyin kanıtını felan alsak ne olur ? Her şeyin videosunu felan çeksek.
Olmaz dostum ispatı zor kargoda oldu der bir şey yapamazsın.

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,398
İsim
Emre Yılmaz
Genelde böyle siteler alıcıdan yana oluyor. Yine de uğraşırsın baya. Sorun yaşarsan karşındaki iyi bir dolandırıcıysa seni uğraştırabilir. Belki adamda kargoyu başka yerden delip kutudakini değiştirip geri koyacak. Sonra video çekerek açtım bu çıktı diyip iade edecek. Dolandirmak isteyen bir yolunu buluyor. E tabi şans işi iyi birine denk gelirsiniz sorunsuz satar geçersiniz o ayrı. Ama sorun olursa paranızı kurtarmak zor olabilir

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Satılmaz ne kadar video çekersen çek kanıtlayamazsın.Ben ekran kartı sattım,onay süresi dolana kadar adam onaylamadı hatta otomatik onaylandı,adam bana 4gün sonra fan kablosu kesikti ucundaki plastik soket yoktu falan yazmış okkalı bir cevap yapıştırdım bende işte sahibinden size süre veriyor iade etseydiniz gelince cart curt bir şey diyemedi ama adam sizden işlemciyi alıp içine pentium koyup kardeşim bana pentium işlemci yollamışsın dese bir şey yapamazsın.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom