yok sorunsuz geliyor zatende ürünü alıp gönderebilirim ama yapmıyorum.2 kez bende ürün satın aldım pg ile , ikisinde de sorunsuz ürün geldi.
kargonun geldiği kısmı kaçırdım. Gelen kargodan farklı bir ürün mü çıktı ? Veya parça falan mı çalındı ?
kargodan sattıgım urun degıl baska urun geldı . halen sorusturma asamasında savcılık davaya çevirmedi . tahmınen 20 gun sonra falan davaya cevrılıyormus bu gıbı durumlar . bir 10 gunu daha var yanı .gelişme varmı noldu
evet sozlesmede yazıyor bende okudum. ama ben sahıbındene muvazaalı bır ıslem oldugunu ve alıcıya ıade yapmamasını bıldırmeme ragmen ıade yaptı . bu durumda ben onu muteselsılen sorumlu olarak tutacagımı belırttım . maıllerım var . ben sozlesme uzerınden degıl satıgım urun hatalı geldıgı ıcın ıade yapmamasını belırttıgım ıcın sorumlu tutuyorum. benım sahıbındene acacagım davada durumumu kendı lehıme cevırme durumum varGeçmiş olsun, bazı arkadaşlar sahibindene dava aç falan yazmış o arkadaşlar sözleşmeyi okumamış galiba sözleşmede sahibinden hiçbirşekilde sorumluluk kabul etmediğini beyan ediyor sizde bunu onaylıyorsunuz zaten, sahibinden sadece savcılığın istediği belgeleri dökümanları karşı tarafa verir yükümlülüğü o kadar, kısaca davada davalı alıcı kişidir sahibinden değildir bir şekilde çözülür bu durum fakat kaç ay sürer orası belirsiz
Çok geçmiş olsun. İnşallah kazanırsın. Bence Sistemde böyle bir açık olduğu için sarı sitenin tazminat ödemesi gerekiyor.kargodan sattıgım urun degıl baska urun geldı . halen sorusturma asamasında savcılık davaya çevirmedi . tahmınen 20 gun sonra falan davaya cevrılıyormus bu gıbı durumlar . bir 10 gunu daha var yanı .
dogru dıyorsun , yaptık bır hata . ugrasacaz bakalımHocam , böyle değerli eşyaları yüz yüze alışveriş ile yapmak lazım . Geçen hafta iphone 16 plus sattım sadece kendi şehrimde belirttim , Herşeyin en kötüsünü düşünmek lazım.