Mülteci oldukları kesin mi ?Şahane bir haber arkadaşlar.Din kardeşlerimizi tebrik ediyorum.Bir ilke daha imza attılar.
(Sansürlü)
Sizde olmasaniz doğru bilgiye ulaşamayacağız forumdaEGM'den açıklama geldi. Suriyeli değillermiş. Türkler. Ö.K ve C.M.T olarak açıklanmış isimler. Uyuşturucu bağımlılarıymış. Ö.K'nin 11 adet, C.M.T'nin 8 adet suç kaydı da varmış. Çocuk istismarı bile. İğrenç.
Bunlar hep böyleydi sadece artık bizim ülkemizde oldukları için haberimiz oluyorKıyamet kopsun artık, dünyanın çivisi çıkmış ya ne utanç verici bir şey. Allah belalarını versin
Eeee cumhurbaşkanı bunları ülkeye din kardeşi diye alıyor sonra böyle seks yapınca din kardeşi denmez mi oluyorNe din kardeşi saçma sapan konuşma. Böyle iş yapanlara kardeş denmez.
İkiside türkmüş arkadaşlar
20 yıldır Türkiyede yaşıyorum ne böyle bir haber gördüm ne de buna benzer bir haber gördüm kimse beni bunların Türk olduğuna inandıramaz halkın öfkesini dindirmek için yalan söylüyorlar bence dün gece tacizci mültecinin tekini korumak için polisler kendi halkına biber gazı sıktı sapığa polis üniforması giydirip kaçırdıEGM'den açıklama geldi. Suriyeli değillermiş. Türkler. Ö.K ve C.M.T olarak açıklanmış isimler. Uyuşturucu bağımlılarıymış. Ö.K'nin 11 adet, C.M.T'nin 8 adet suç kaydı da varmış. Çocuk istismarı bile. İğrenç.
Gir bak kardeşim istanbul belediyesi açıklama yapmış ordaki adamın 11 kadının 8 tane sabıka kaydı varmışBunlar hep böyleydi sadece artık bizim ülkemizde oldukları için haberimiz oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eeee cumhurbaşkanı bunları ülkeye din kardeşi diye alıyor sonra böyle seks yapınca din kardeşi denmez mi oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
20 yıldır Türkiyede yaşıyorum ne böyle bir haber gördüm ne de buna benzer bir haber gördüm kimse beni bunların Türk olduğuna inandıramaz
DoğruGir bak kardeşim istanbul belediyesi açıklama yapmış ordaki adamın 11 kadının 8 tane sabıka kaydı varmış
Şahsen ben inanmıyorum yalan dolan ama neyse hadi inandık diyelim bu 11 suç kaydı olan elemanın çocuk istismarı diye suç kaydı da var gördüm aynı suçtan da sabıkaları var ulan benim babam trafik kazası yaptı diye 2 yıl hapis kararı aldı sicili temiz diye 5 yıl denetimli serbestliğe döndü bunlar bu kadar suç kaydından nasıl kurtuluyor birisi bana açıklasınGir bak kardeşim istanbul belediyesi açıklama yapmış ordaki adamın 11 kadının 8 tane sabıka kaydı varmış
aynen kardeşim aynen bende suri gdzfÜstüne çarçaf geçirip çocukları kaçıran, çocukları parklarda taciz eden milletin karısına kızına sarkıntılık yapan mültecileri gördükçe bunu da mülteci sandık doğal olarak. Bunu mültecileri savunmak için demiyorum ancak bu insan evladı Türkmüş.
Babanın demek ki içeriden tanıdığı yok. Tanıdığım bir tekelci gece 10'dan sonra alkol satardı bir haftada 6 kere ceza kesildi içerde tanıdığı vardı tüm para cezasını sildirtti.Şahsen ben inanmıyorum yalan dolan ama neyse hadi inandık diyelim bu 11 suç kaydı olan elemanın çocuk istismarı diye suç kaydı da var gördüm aynı suçtan da sabıkaları var ulan benim babam trafik kazası yaptı diye 2 yıl hapis kararı aldı sicili temiz diye 5 yıl denetimli serbestliğe döndü bunlar bu kadar suç kaydından nasıl kurtuluyor birisi bana açıklasın
Bu artık mülteciliği geçti artık bu uygunsuzluk.Şahane bir haber arkadaşlar.Din kardeşlerimizi tebrik ediyorum.Bir ilke daha imza attılar.
(Sansürlü)
Bu mülteciler bu ülkeye 1-2 yılda gelmedi 10-11 yıldır geliyorlar muhalefet 1-2 yılda tamamını göndericez diyor ama ben hiç birine inanmıyorum ha şöyle yaparlar olabilir önce sınırı tam güvenlikli hale getirirler mültecilere olumlu ayrıcalıktan çok olumsuz ayrıcalık yaparlar ülkeye gelmeyi istememeleri için daha sonra yavaş yavaş ülkedekileri temizlerler diye düşünüyorumBu artık mülteciliği geçti artık bu uygunsuzluk.
Peki herkese soruyorum tüm muhalefete , onlara oy vericeklere , gideceğine inanalara .
Nasıl?
Gerçekten soruyorum ben burada savunmuyorum ama hepsi yok göndereceğiz siyasiler fenan da aynı ama kimse ağzını açıp böyle böyle yapacaz demedi.
Ben şimdi bu insanlara nasıl güveneceğim?
Bu yapılan şey gerçekten ne desem az yani rezillik resmen mide bulandırıcı .
Üstte yazdıklarım biraz bağımsız oldu.
Cidden şaşırıyorum neye kime neden destek vereyim diye.
Sözde hukuk devleti işte ne diyimBabanın demek ki içeriden tanıdığı yok. Tanıdığım bir tekelci gece 10'dan sonra alkol satardı bir haftada 6 kere ceza kesildi içerde tanıdığı vardı tüm para cezasını sildirtti.