Neler Yeni

SAHTE ÜRÜN | AJAZZ aj159PRO

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mehmet Sökmen
Elinde pro olan biri fotoğrafıyla beraber dongle ın nerede olduğunu söyleyebilir mi birkaç inceleme kutu açılımı izledim kimisinde dongle şarj istasyonunda kimisinde de kendi içinde çıkıyor gibi gözüküyor izlediğim incelemelerde hepsi aynı model olmasına rağmen birinde mouse un altı tamamen kapalı hiç açılabilecek bir kapak yok ve dongle olarak şarj istasyonunun üstündeki 8k yazısının dongle oldugunu söylüyor çıkarmaya falan çalışıyor tabii yabancı dil olduğu için anlamadım ama başka bir videoda da altta kapakçık var fakat içi boş gözüküyor açtığınızda ve yine dongle olarak eline şarj istasyonunu alıyor forumda sahip olan birisi fotoğraf falan atabilir mi acaba

Xalionis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Can
ben de diyorum ki bu ürün 1 2 hafta önce 1k dongle ile satılıyordu o zaman almışsanız 1k dongle modeli gelir şu an düzeltimişler ve 8k model yazmışlar
5 gün önce aldım o zaman da aynı görsel ve yazı vardı herhangi bir şey değişmemiş.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Elinde pro olan biri fotoğrafıyla beraber dongle ın nerede olduğunu söyleyebilir mi birkaç inceleme kutu açılımı izledim kimisinde dongle şarj istasyonunda kimisinde de kendi içinde çıkıyor gibi gözüküyor izlediğim incelemelerde hepsi aynı model olmasına rağmen birinde mouse un altı tamamen kapalı hiç açılabilecek bir kapak yok ve dongle olarak şarj istasyonunun üstündeki 8k yazısının dongle oldugunu söylüyor çıkarmaya falan çalışıyor tabii yabancı dil olduğu için anlamadım ama başka bir videoda da altta kapakçık var fakat içi boş gözüküyor açtığınızda ve yine dongle olarak eline şarj istasyonunu alıyor forumda sahip olan birisi fotoğraf falan atabilir mi acaba
O açılacak kapak olmayan ve dongle ayrı olamayan zaten düz versiyonu pro değil

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mehmet Sökmen
1734262170563.png

bir kutu açılımından ss aldım bi böyle var birde

1734262224875.png

Birde bu halde var hangisi doğru ikisi de aj159 pro mu ve bize hangisi gelcek yardımcı olabilecek var mı

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Arkadaşlar aj159 pro ve aj159 apexte dongle olarak sadece stant var o stanti takiyorsunuz mouseuda 2.4ghze çekiyorsunuz o stant üzerinden 8k hz bağlantısı sağlanıyor.O arkadaşta tam fotoğraf çekmemiş sadece mouseu çekmiş burdanda ürün farklı bir ürün mü degilmi anlayamayiz

Kapaklı gelenlerin içi boştu değil mi ve boşsa onun usbsi nereden geliyordu
Birde bize ikisi de gelse her türlü orjinal ve bağlanabiliyor halde olacak değil mi o halde
Kapaklı gelenlerin içi boştu şarj standı vardı işte ek usb çıkmıyordu

Xalionis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Can

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,280
İsim
Draq123
Bende aldım ve yolda şuan temu ya yazdım iptal etmediler yolda olduğu için henüz daha uçağa bile verilmedi. Bence arkadaş doğru söylüyor çünkü resimde de göreceğiniz üzere bir yerde pro bir yerde 159 yazıyor sadece. Ben geldiği gibi direkt iade edicem şahsen. Ayrıca PRO da dongle ayrı olarak geliyor APEX gibi içerisine gömülü değil
Hayır prodada dongle içerisine gömülü ayrı gelmiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Murat
Rabbim böylelerine akıl fikir versin mouse 159 pro uygulamada zaten gözüküyor bunun dock olmadan gelme ihtimali yok bu vasıfsız arkadaş onu şarj etmeye yarıyor diye biliyor herhalde mouse da kablolu bağlamış 8k gözükmüyor diyor 😂 böyleleri döveceksin valla

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,280
İsim
Draq123
Bende aldım ve yolda şuan temu ya yazdım iptal etmediler yolda olduğu için henüz daha uçağa bile verilmedi. Bence arkadaş doğru söylüyor çünkü resimde de göreceğiniz üzere bir yerde pro bir yerde 159 yazıyor sadece. Ben geldiği gibi direkt iade edicem şahsen. Ayrıca PRO da dongle ayrı olarak geliyor APEX gibi içerisine gömülü değil
8khz yazıyorsa produr başka bişe olamaz

Top Bottom