hayır bişi olmaz trendyoldan geçen 5 tl ye almıştım bu aradaAz önce teknosa çalışanı sahte lisansın laptopu garanti dışı bırakacağını söyledi internetten 20 liraya alınan lisansalardan bahsediyorum doğrumudur cihazı internetten alacağım
Az önce teknosa çalışanı sahte lisansın laptopu garanti dışı bırakacağını söyledi internetten 20 liraya alınan lisansalardan bahsediyorum doğrumudur cihazı internetten alacağım
Windowsun kendi sitesindekini deneme surumunu indiririm en kotu yazıyi kaldırırım bi sekil ilerisine bakariz teşekkürler hocamsen ona cmd üzerinden ücretsiz etkinleştirsen bile demezsen anlamaz onları pek umursamaman lazım çoğunun bilgisi yok denecek kadar az
bozmazAz önce teknosa çalışanı sahte lisansın laptopu garanti dışı bırakacağını söyledi internetten 20 liraya alınan lisansalardan bahsediyorum doğrumudur cihazı internetten alacağım
Az önce teknosa çalışanı sahte lisansın laptopu garanti dışı bırakacağını söyledi internetten 20 liraya alınan lisansalardan bahsediyorum doğrumudur cihazı internetten alacağım