Sai̇nts Row Oyun Kodu

Ege1641

80+ Silver
Reaksiyon skoru
867
SAİNTS Row yeni cikan oyun elimde epic games kodu var ben oyunu oynamayı dusunmuyorum o yüzden kodu satmak istiyorum nasıl satabilirim

SAİNTS Row yeni cikan oyun elimde epic games kodu var ben oyunu oynamayı dusunmuyorum o yüzden kodu satmak istiyorum nasıl satabilirim
İkinci el kısmından ilan açabilirsiniz, itemsatış gamesatış gibi sitelerde de satabilirsiniz

İtemSatış'tan satabilirsin. Ben oradan 5-6 kez satış yaptım, sorun yaşamadım 👍🏻

İkinci el kısmından ilan açabilirsiniz, itemsatış gamesatış gibi sitelerde de satabilirsiniz
O sitelerde satmayı düşündum ama mantıklı gelmedi çünkü gamesatis gibi sitelerde satıcıya açılan davalar var saçma nedenlerle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İtemSatış'tan satabilirsin. Ben oradan 5-6 kez satış yaptım, sorun yaşamadım 👍🏻
Belirttiğim gibi açıkçası pek istemiyorum ama satamazsam oraya da koyarım kaça satabilirim kodu ? Ona göre ugrasicam

ben alabilirim ne kadar istiyosun

hiç bi fikrim yok sen galiba amd kartlardan bedava aldın
Evet oynamiyicagim için satıyorum sen ne kadar vermeyi dusunuyosan yaz özelden ama açıkçası çok dusuk fiyata vermek istemiyorum bir fiyat belirt özelden

O sitelerde satmayı düşündum ama mantıklı gelmedi çünkü gamesatis gibi sitelerde satıcıya açılan davalar var saçma nedenlerle

Belirttiğim gibi açıkçası pek istemiyorum ama satamazsam oraya da koyarım kaça satabilirim kodu ? Ona göre ugrasicam
Anladım hocam. Olur da satmak isterseniz şöyle anlatayım;
• Kodu teslim ederken ekran videosu almayı ihmâl etmeyin.
• Teslim ettikten sonra "teslimat yapıldı" butonuna hemen tıklayın. Karşıdaki kişi "teslim aldım" diye onaylamasa bile 24 saat sonra her şekilde para hesabınıza yatar.
• Site hizmet bedeli olarak %7, bunun akabinde parayı banka hesabınıza aktarmak için de %2 komisyon kesiyor, haberiniz olsun 👍🏻

Anladım hocam. Olur da satmak isterseniz şöyle anlatayım;
• Kodu teslim ederken ekran videosu almayı ihmâl etmeyin.
• Teslim ettikten sonra "teslimat yapıldı" butonuna hemen tıklayın. Karşıdaki kişi "teslim aldım" diye onaylamasa bile 24 saat sonra her şekilde para hesabınıza yatar.
• Site hizmet bedeli olarak %7, bunun akabinde parayı banka hesabınıza aktarmak için de %2 komisyon kesiyor, haberiniz olsun 👍🏻
Tamamdır tesekkurler satamazsam oraya da koyarm

Şansınıza bağlı ben itemsatıştan 1 kez gamesatıştan 2 kez ürün sattım sorun olmadı.
Oyunu hiç bilmiyorum piyasa fiyatı kaç

Tamamdır tesekkurler satamazsam oraya da koyarm
Rica ederim hocam. Bu arada oyun 289 lira şu an, ona göre fiyat biçersiniz 👌🏻

Screenshot_20220907_223500.jpg

Şansınıza bağlı ben itemsatıştan 1 kez gamesatıştan 2 kez ürün sattım sorun olmadı.
Oyunu hiç bilmiyorum piyasa fiyatı kaç
Epic gameste 289lira oyun amdnin verdiği kodda sanırım standart sürüm heralde

Rica ederim hocam. Bu arada oyun 289 lira şu an, ona göre fiyat biçersiniz 👌🏻

Alıntıyı görüntüle
Biliyorum ama kaça koysam emin değilim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,372
Üyeler