İkinci el kısmından ilan açabilirsiniz, itemsatış gamesatış gibi sitelerde de satabilirsinizSAİNTS Row yeni cikan oyun elimde epic games kodu var ben oyunu oynamayı dusunmuyorum o yüzden kodu satmak istiyorum nasıl satabilirim
O sitelerde satmayı düşündum ama mantıklı gelmedi çünkü gamesatis gibi sitelerde satıcıya açılan davalar var saçma nedenlerleİkinci el kısmından ilan açabilirsiniz, itemsatış gamesatış gibi sitelerde de satabilirsiniz
Belirttiğim gibi açıkçası pek istemiyorum ama satamazsam oraya da koyarım kaça satabilirim kodu ? Ona göre ugrasicamİtemSatış'tan satabilirsin. Ben oradan 5-6 kez satış yaptım, sorun yaşamadım![]()
ben alabilirim ne kadar istiyosunSAİNTS Row yeni cikan oyun elimde epic games kodu var ben oyunu oynamayı dusunmuyorum o yüzden kodu satmak istiyorum nasıl satabilirim
Knk sen ne kadar veriyosun öyle diyim özelden yazben alabilirim ne kadar istiyosun
hiç bi fikrim yok sen galiba amd kartlardan bedava aldınKnk sen ne kadar veriyosun öyle diyim özelden yaz
Evet oynamiyicagim için satıyorum sen ne kadar vermeyi dusunuyosan yaz özelden ama açıkçası çok dusuk fiyata vermek istemiyorum bir fiyat belirt özeldenhiç bi fikrim yok sen galiba amd kartlardan bedava aldın
Anladım hocam. Olur da satmak isterseniz şöyle anlatayım;O sitelerde satmayı düşündum ama mantıklı gelmedi çünkü gamesatis gibi sitelerde satıcıya açılan davalar var saçma nedenlerle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Belirttiğim gibi açıkçası pek istemiyorum ama satamazsam oraya da koyarım kaça satabilirim kodu ? Ona göre ugrasicam
Tamamdır tesekkurler satamazsam oraya da koyarmAnladım hocam. Olur da satmak isterseniz şöyle anlatayım;
• Kodu teslim ederken ekran videosu almayı ihmâl etmeyin.
• Teslim ettikten sonra "teslimat yapıldı" butonuna hemen tıklayın. Karşıdaki kişi "teslim aldım" diye onaylamasa bile 24 saat sonra her şekilde para hesabınıza yatar.
• Site hizmet bedeli olarak %7, bunun akabinde parayı banka hesabınıza aktarmak için de %2 komisyon kesiyor, haberiniz olsun![]()
Şansınıza bağlı ben itemsatıştan 1 kez gamesatıştan 2 kez ürün sattım sorun olmadı.O sitelerde satmayı düşündum ama mantıklı gelmedi çünkü gamesatis gibi sitelerde satıcıya açılan davalar var saçma nedenlerle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Belirttiğim gibi açıkçası pek istemiyorum ama satamazsam oraya da koyarım kaça satabilirim kodu ? Ona göre ugrasicam
Rica ederim hocam. Bu arada oyun 289 lira şu an, ona göre fiyat biçersinizTamamdır tesekkurler satamazsam oraya da koyarm
Epic gameste 289lira oyun amdnin verdiği kodda sanırım standart sürüm heraldeŞansınıza bağlı ben itemsatıştan 1 kez gamesatıştan 2 kez ürün sattım sorun olmadı.
Oyunu hiç bilmiyorum piyasa fiyatı kaç
Biliyorum ama kaça koysam emin değilim