- Reaksiyon skoru
- 5,660
Lossless Scaling on Steam
All-in-one gaming utility for frame generation and scaling
@Abdullah Hacıgül ; Ellerine Sağlık Video İçin Hocam Detaylı İncelemesinide Bekleriz
valorant cs fornıte gıbı oyunlarda cok etkı edermı ?
![]()
All-in-one gaming utility for frame generation and scalingstore.steampowered.com
@Abdullah Hacıgül ; Ellerine Sağlık Video İçin Hocam Detaylı İncelemesinide Bekleriz
Hocam aynen efsane. 3 dolara tüm oyunlarda (hatta videolarda) FPS'in doruklarını yaşamak mükemmel bir duygu.
![]()
All-in-one gaming utility for frame generation and scalingstore.steampowered.com
Eder Bence Hocam .valorant cs fornıte gıbı oyunlarda cok etkı edermı ?
Programı Tam Bilmiyoruz İlerde Düzelebilir .ben yaptım mx250 2gb vram var deli gibi kasıyor açınca nedeni nedir
rekabetçi oyunlarda kullanma hem çok giriş gecikmesi yapıyor hemde vanguard falan sıkıntı olabilirvalorant cs fornıte gıbı oyunlarda cok etkı edermı ?
TR'de Bu Ekonomide İlaç Gibi Geldi Bu ProgramHocam aynen efsane 3 dolara tüm oyunlarda (hatta videolarda) FPS'in doruklarını yaşamak mükemmel bir duygu.
hocam pekı zamanında pubg mobıle zamanı fps ıcın confıg atardık onun yuzunden kuzenım eskı telefonunu yakmıstı aslında benzerı cok fazla yuk bındırıp gpu ya felan sıkıntı yasatırmı benım sahsı dusuncem boyleEder Bence Hocam .
Hocam oyunda en az 30 FPS alabilmeniz gerek, uygulama öyle çalışıyor.ben yaptım mx250 2gb vram var deli gibi kasıyor açınca nedeni nedir
Bu uygulama kolpa bahsedildiği gibi bedava fps alamıyorsunuz bunu açınca hayvan gibi gecikme oluyor üstelik yüksek grafikli oyunlarda fps düşürüyor ama işe yaradığı alan 30fps sınırı olan oyunları 60'a çıkarabiliyorsunuz buna eski oyunlarda dahil bu açıdan güzel bir uygulama.
![]()
forza 4 bf1 ikisindede 30 fps alıyorum açınca çok ciddi kasma oluyor acaba ekran kartı mı uyumsuz benim bu şanssızlık ne böyle laHocam oyunda en az 30 FPS alabilmeniz gerek, uygulama öyle çalışıyor.
Hayır hocam, DLSS veya FSR gibi görüntüyü normalden düşük render'layıp bize yapay bir 1080p çözünürlük veriyor (çözünürlüğe göre değişir). O yüzden ekran kartındaki yük bir nebze azalıyor. Yani ben böyle biliyorum.hocam pekı zamanında pubg mobıle zamanı fps ıcın confıg atardık onun yuzunden kuzenım eskı telefonunu yakmıstı aslında benzerı cok fazla yuk bındırıp gpu ya felan sıkıntı yasatırmı benım sahsı dusuncem boyle