blueaimm 80+ Katılım 15 Haziran 2024 Mesajlar 28 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim Taha 23 Haziran 2024 #1 İyi Forumlar Arkadaşlar kardeşim zamanında benim bilgisayarıma trojan atmıştı bende onun Bilgisayarını kontrol etmek istiyorum güvenilir bir program varmı?
İyi Forumlar Arkadaşlar kardeşim zamanında benim bilgisayarıma trojan atmıştı bende onun Bilgisayarını kontrol etmek istiyorum güvenilir bir program varmı?
K Kerimkygn 80+ Katılım 20 Haziran 2024 Mesajlar 29 Dahası Reaksiyon skoru 4 İsim kerim kaygın 23 Haziran 2024 #2 ne yapcaksın saka olarak
blueaimm 80+ Katılım 15 Haziran 2024 Mesajlar 28 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim Taha 23 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Kerimkygn yazmış: ne yapcaksın saka olarak Devamı için tıklayın... Bilgisayarı kontrol edicem knk hata mesajları felan göndermek istiyorum
Kerimkygn yazmış: ne yapcaksın saka olarak Devamı için tıklayın... Bilgisayarı kontrol edicem knk hata mesajları felan göndermek istiyorum
K Kerimkygn 80+ Katılım 20 Haziran 2024 Mesajlar 29 Dahası Reaksiyon skoru 4 İsim kerim kaygın 26 Haziran 2024 #4 blueaimm yazmış: Bilgisayarı kontrol edicem knk hata mesajları felan göndermek istiyorum Devamı için tıklayın... knk onun için çok fazla bilgi gerekiyor mesale windows no su filan çok fazla bilgi gerekiyor ama buna rat denir yt den izle aklında fikir olussun arastırma yap derim
blueaimm yazmış: Bilgisayarı kontrol edicem knk hata mesajları felan göndermek istiyorum Devamı için tıklayın... knk onun için çok fazla bilgi gerekiyor mesale windows no su filan çok fazla bilgi gerekiyor ama buna rat denir yt den izle aklında fikir olussun arastırma yap derim
Göktürk ArdaHan 80+ Silver Katılım 8 Aralık 2023 Mesajlar 3,195 Dahası Reaksiyon skoru 979 İsim Arda doğan 26 Haziran 2024 #5 Öyle olmuyor hiç yoktan bir bilgin olması gerekiyor rat atman gerek belli bir düzeyde bilgiye sahip olman gerek
Öyle olmuyor hiç yoktan bir bilgin olması gerekiyor rat atman gerek belli bir düzeyde bilgiye sahip olman gerek