Sakın Bu Hataya Düşmeyin ! (AMD catalyst Control Center )

Mechanist

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,750
Arkadaşlar merhaba benim herhangi bir sorunum yok fakat yaşadığım kötü bir tecrübeyi sizinle paylaşmak istedim ki sizde bu duruma düşmeyin :)
şimdi ben 2 gün önce amd catalyst Control Center indirdim ve kurdum fakat gördüm ki uygulamanın AMD Radeon Software den bir farkı yok hatta radeon software çok daha iyi , fakat uygulamayı kaldırmaya gelince zaten öyle normal bir şekilde kaldıramıyorsunuz AMD Cleaner ile silmeniz lazım ki o da bütün driverlarınız her şeyinizi kaldırıyor. anlayacağınız şimdi baştan bütün sürücüleri yüklüyorum ve ayrıca 144hz olan ekranım şuanda 60hz kullanıyor. görüntü bağdaştırıcı driverlarım gittiği için , demem o ki bu programdan uzak durun dostlar.

Sevgiyle Kalın...

neyse nvidia kullananlar bir cugara daha yaksın

Mallesef çoğu kişi araştırmadan yaptığı için böyle sorunlarla karşılaşıyor

Arkadaşlar merhaba benim herhangi bir sorunum yok fakat yaşadığım kötü bir tecrübeyi sizinle paylaşmak istedim ki sizde bu duruma düşmeyin :)
şimdi ben 2 gün önce AMD catalyst Control Center indirdim ve kurdum fakat gördüm ki uygulamanın AMD Radeon Software den bir farkı yok hatta radeon software çok daha iyi , fakat uygulamayı kaldırmaya gelince zaten öyle normal bir şekilde kaldıramıyorsunuz AMD Cleaner ile silmeniz lazım ki o da bütün driverlarınız her şeyinizi kaldırıyor. anlayacağınız şimdi baştan bütün sürücüleri yüklüyorum ve ayrıca 144hz olan ekranım şuanda 60hz kullanıyor. görüntü bağdaştırıcı driverlarım gittiği için , demem o ki bu programdan uzak durun dostlar.

Sevgiyle Kalın...
Neden kurmuştunuz peki?

Neden kurmuştunuz peki?
normal Nvidia Geforce gibi AMDnin de Radeon Software denen bir programı var onu kullanıyordum fakat forumda bir kaç arkadaşın böyle bi uygulamada var deyince bende deneyeyim dedim fakat denemez olaydım :)

normal Nvidia Geforce gibi AMDnin de Radeon Software denen bir programı var onu kullanıyordum fakat forumda bir kaç arkadaşın böyle bi uygulamada var deyince bende deneyeyim dedim fakat denemez olaydım :)
Açıklama için teşekkürler.
GeForce'ta ekran kartı güncellemesi ve oyun optimizasyonu yapılabiliyor.
Radeon software programında neler yapılabilir? Hiç kullanmadım. Aydınlatın lütfen.

Radeon software programında neler yapılabilir? Hiç kullanmadım. Aydınlatın lütfen.
aynı şeyleri yapabilirsiniz , bütün driverları falan yüklüyor kendisi , oyun ayarlarınızı yapabilirsiniz , amd ayarlarını da yapabiliyorsunuz :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu ana ekranı burda kullanım değerlerini görüyorsun mesela ve bir sürü şey daha.

Ekler

• Ekran Alıntısı.webp
    Ekran Alıntısı.webp
    82.9 KB · Hit: 147
Geri