Neler Yeni

Şampiyonlar Liginin kapıları aralanıyor !!! Galatasaray 2-1 Molde (Maç Sonu)

Adeletbakani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
kahvecirüstem

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Berkecan Ergin
bak bu yoruma hak veririm. Kerem demirbay ile olucak iş değil bu. Hiç değilse bir tane Çiğ et ile beslenen 8 numara alınmalı. Yoksa orta sahayı haşat ederler. Demirbayı izlerken kriz geçirdim diyebilirim. Özellikle yediğimiz goldeydi sanırım onun çok büyük hatası var. Bi insan pas verdikten sonra hiç mi geri pas alacağını düşünmez. Bi umursamamazlık yüzünden adamlar gol attı.
Kerem zaten nasıl oynamış bunca sene almanyada enteresan. Sahada 2 keremde yoktu zaten. + Mertense ara ara yoktu.
Bu takımda en büyük sorun yerli çeşitliliği ve 8 numara olmayışı.
Tete formayı bırakmaz gibi, avrupa için büyük ihtimalde yerli abdülkerim oynayacak sadece. Diğer Türk oyuncular anca sonradan girer oyuna

José Mourinho

80+ Silver
kim demiş fener sevilla yı eler diye, adamlar avrupa kupasını kazanmaktan başka bişi yapmadı bide fener sevillayı eler demişler . kanıt varmı fener eler diyenlerin
Onca edit yapıldı 2008 maçı üzerinden. Benim izlediğim bütün videoların yorumunda eler diyorlardı. Sizin izlediğiniz videolarının yorumlarını bilemem.

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,772
İsim
Lokman Doğan

Adeletbakani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
kahvecirüstem
hahahaha sabahtan beri bir tane adam akıllı cümle kuramadın. İşin gücün küçümsemeye çalışmak fakat onu da beceremiyorsun. Şampiyonlar ligine katılmayı büyük bir başarı olarak görüyorsunuz, asıl önemli olan şampiyonlar liginde adınızdan söz ettirmek. Sadece küçük takımlar şampiyonlar ligine katılmayı büyük bir başarı olarak görür. Ayrıca Fenerbahçe olmasaydı o şampiyonlar ligi elemelerini de rüyanız da görürdünüz.
Fenerbahçe mi? Ne gibi bir katkınız var anlayamadım. Gs ligde en kötü olduğu sezon bile avrupada barcaya kök söktürdü. Bu kötü gs bile ülke puanı katkısında fenerden üstün. Küçük takımlar şlye katılmayı büyük görür demişsin. Siz 14 senedir gidemiyorsunuz?

Reindi

80+ Silver
bak bu yoruma hak veririm. Kerem demirbay ile olucak iş değil bu. Hiç değilse bir tane Çiğ et ile beslenen 8 numara alınmalı. Yoksa orta sahayı haşat ederler. Demirbayı izlerken kriz geçirdim diyebilirim. Özellikle yediğimiz goldeydi sanırım onun çok büyük hatası var. Bi insan pas verdikten sonra hiç mi geri pas alacağını düşünmez. Bi umursamamazlık yüzünden adamlar gol attı.

Fenerbahçe mi? Ne gibi bir katkınız var anlayamadım. Gs ligde en kötü olduğu sezon bile avrupada barcaya kök söktürdü. Bu kötü gs bile ülke puanı katkısında fenerden üstün. Küçük takımlar şlye katılmayı büyük görür demişsin. Siz 14 senedir gidemiyorsunuz?
daha 1-2 sene önce köy takımı dolu olan süperligde 13. oldun çok uçma real city arsenal gelip havanızı alacak zaten bizim işimize gelir fazladan maç yapacaksınız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,932
Üyeler
168,707
Son üye
Mustafalc1443
Top Bottom