Neler Yeni

Şampiyonlar Liginin kapıları aralanıyor !!! Galatasaray 2-1 Molde (Maç Sonu)

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,772
İsim
Lokman Doğan
daha 1-2 sene önce köy takımı dolu olan süperligde 13. oldun çok uçma real city arsenal gelip havanızı alacak zaten bizim işimize gelir fazladan maç yapacaksınız
Maşallah köy takımı dolu olan ligde 10 yıldır şampiyon olamıyorsunuz bu küçüklük halis mi

ErenMaiky

80+ Silver
ne var bunda? 10 maç fazla yenmişiniz sonuç ne? Süper lig diyince akla kim geliyor galatasaray . şampiyonlar ligine en son fener kaç yılında katıldı 2008 de katılmış sen belki doğmamışındır. Fenerbahçe en son şampiyon olduğunda ; 👉🏻 Dolar : 1.90 👉🏻 Euro : 2.50 👉🏻 Çeyrek Altın : 130 TL 👉🏻 Bjk : 2 yıldız 👉🏻 TR nüfusu : 74 Milyon 👉🏻 iPhone 5S Çıktı.

Reindi

80+ Silver
Maşallah köy takımı dolu olan ligde 10 yıldır şampiyon olamıyorsunuz bu küçüklük halis mi
24 kere 2. olmuş bir takıma sadece bir golle 3-4 tane şampiyonlugu vermiş takıma küçük denmez cenabet denir bakıyorum da çoğu sene istikrarlı bir şekilde ya 2 ya 3. yüz siz daha 1 sene önce 13. oldunuz puhauhauhauha

Dušan Tadić

80+ Silver
Futbol tarihinde bulunan en bilgisiz yorum "bu oyunla".
Siz her takıma karşı aynı oyun mu oynanıyor sanıyorsunuz? Galatasaray'ın geçen sene hiç denemediği taktiği 2 FB maçında oynadılar ve ezici üstünlükle kazandık.
11 defans, 11 atak yapan takıma karşı farklı oyun, maçı orta sahada oynayan takıma farklı oyun oynarsın.
Düşük zeka seviyesi gerektiren tartışmaları benim mesajıma cevap olarak yazmayın. Düzgünce cevap verin cevap vereyim.
Mevzu oyun taktiği değil ki. Elbette farklı takımlara farklı taktikler uygulayacaksın ama GS her ne oynamak istiyorsa beceremedi şu ana kadar. Takım genel olarak iyi değil. Yeni transferler asla istenilen katkıyı veremedi başlangıçta. Hala eski oyuncular oynuyor çünkü yeni oyuncular gram hazır değil.
Bu arada ,oyun taktiği her neyse, Molde'ye karşı böyle oynanmaz. Molde asla güçlü bir takım değil.

Grande Terim

80+ Silver
hahahaha sabahtan beri bir tane adam akıllı cümle kuramadın. İşin gücün küçümsemeye çalışmak fakat onu da beceremiyorsun. Şampiyonlar ligine katılmayı büyük bir başarı olarak görüyorsunuz, asıl önemli olan şampiyonlar liginde adınızdan söz ettirmek. Sadece küçük takımlar şampiyonlar ligine katılmayı büyük bir başarı olarak görür. Ayrıca Fenerbahçe olmasaydı o şampiyonlar ligi elemelerini de rüyanız da görürdünüz.
knk afedersin de cl de ne başarınız var doğru düzgün

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,735
İsim
Oozdmrsm

mehmet_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
mehmet
Maç hakkında görüşleriniz nedir? Çıkılan ilk 11 garip geldi bana. Ne barış ne berkan var :)
Benim düşüncem galatasaray zor yendi norveç köy takımını şimdi galatasaray gruplara kaldı evet mutluyuz ama sadece 1 tane büyük takım gelirse real madrid man city barcelona vs vs bu takımlar gelirse galatasaray 8-9 tane yer ve gruplardan çıkamaz.

José Mourinho

80+ Silver
24 kere 2. olmuş bir takıma sadece bir golle 3-4 tane şampiyonlugu vermiş takıma küçük denmez cenabet denir bakıyorum da çoğu sene istikrarlı bir şekilde ya 2 ya 3. yüz siz daha 1 sene önce 13. oldunuz puhauhauhauha
Kanka fener her sene 2. oluyor. Bayernin şampiyon olma şeyine dönmüş bizim 2. olmamız. 2. oluyoruz evet ama son hafta sivassporun 8. forveti bize karşı hattrick yapıp şampiyonluk yarışını kaybediyoruz.

Reindi

80+ Silver
GS nin muhtemel rakipleri PĞDSGDLPSGLPĞDSPLĞGDSLPĞGSD

Ekler

• Screenshot_41.png
    Screenshot_41.png
    296.9 KB · Hit: 32

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,772
İsim
Lokman Doğan
İzlemedi muhtemelen hatta musleranız olması 3-4 şampiyonluğunuz yok oluyor.
Aynen. Muslera olmasa bu maçta rahat gs elenirdi adam 2 3 pozis
Bak dostum dediğin gibi 1 sene önce başka örneğin yok hatirlatmiyim 2017 18 senesini sana , kümeye gidiyordunuz :) lan cidden 10 13 yaşında çocuksun muhabbete gerek yok

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Berkecan Ergin
adrese teslim füzeler için @BixiBlake e yazmanız yeterli
Bu fenerliler konu futbol olunca veledleşiyorlar. Merak etmiyor değilim keşke gidebilseler de gruplarına ortaya karışık bi takım gelse kendilerini de görsek :D

Top Bottom