Şampiyonlar Liginin kapıları aralanıyor !!! Galatasaray 2-1 Molde (Maç Sonu)

Adeletbakani

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
559
Maç hakkında görüşleriniz nedir? Çıkılan ilk 11 garip geldi bana. Ne barış ne berkan var :)

Adamlar o kadar sert ki hızlarını alamadılar kendilerini sakatladılar. Çok temaslı ve sert oynuyorlar. Toreira ve muslera olmasa maç ilk yarı 3-1 di.

Çıkan 11 bence başarılı fakat Molde adeta bizim takımı sakatlamaya oynuyor. Pozisyonlar kasten faul, hakem farkında allahtan. İcardi'nin kafa topunu engellemek için iki oyuncu birbirini sakatladı, sonra ki pozisyonda kafa topuna çıkan İcardiyi bilerek dengesini bozmaya çalışmalar düşürmeler falan. Zevkli ama çok agresif bir maç.

İnşallah kazanacağız ve ramos transferi açıklanacak

Adamlar o kadar sert ki hızlarını alamadılar kendilerini sakatladılar. Çok temaslı ve sert oynuyorlar. Toreira ve muslera olmasa maç ilk yarı 3-1 di.
Ellingsen di sanırsam. Teteyle ikili mücadelede yere düştü kıvarndı biraz. O pozisyonda bence kart çıkabilirdi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnşallah kazanacağız ve ramos transferi açıklanacak
Ben çok sıcak bakamıyorum ya. Nelsson gidebilir.

Çıkan 11 bence başarılı fakat Molde adeta bizim takımı sakatlamaya oynuyor. Pozisyonlar kasten faul, hakem farkında allahtan. İcardi'nin kafa topunu engellemek için iki oyuncu birbirini sakatladı, sonra ki pozisyonda kafa topuna çıkan İcardiyi bilerek dengesini bozmaya çalışmalar düşürmeler falan. Zevkli ama çok agresif bir maç.
Erling moe kinlendi icardiye.

Ellingsen di sanırsam. Teteyle ikili mücadelede yere düştü kıvarndı biraz. O pozisyonda bence kart çıkabilirdi.

Ben çok sıcak bakamıyorum ya. Nelsson gidebilir.

Erling moe kinlendi icardiye.
gidecek zaten

yine gidip bizi rezil edecekler bütün avrupaya inşallah tek temennim 2. torbaya kalmamanız yoksa bjk v2 geliyor

Maç hakkında görüşleriniz nedir? Çıkılan ilk 11 garip geldi bana. Ne barış ne berkan var :)
böyle devam edilirse gruplarda işi zor galatasaray'ın, molde'ye bile üstünlük kuramıyorlarsa büyük takımlarla yapacakları maçlar çok sıkıntı. ama transferlerin kadroda olmaması da bir etken olabilir.

Rakip ya tam kapanıyor yada tam açılıyor. Oyunumuzu tam anlamıyla oynatmıyorlar. Rakip daha iyi gözüküyor ama büyük takımlara karşı atakta daha rahat oluruz.

yine gidip bizi rezil edecekler bütün avrupaya inşallah tek temennim 2. torbaya kalmamanız yoksa bjk v2 geliyor
En azından 0 çekmedik hiç :). Biraz daha devam edersek tartışma çıkacak.

Geri