Adeletbakani
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 559
Maç hakkında görüşleriniz nedir? Çıkılan ilk 11 garip geldi bana. Ne barış ne berkan var 
Ellingsen di sanırsam. Teteyle ikili mücadelede yere düştü kıvarndı biraz. O pozisyonda bence kart çıkabilirdi.Adamlar o kadar sert ki hızlarını alamadılar kendilerini sakatladılar. Çok temaslı ve sert oynuyorlar. Toreira ve muslera olmasa maç ilk yarı 3-1 di.
Ben çok sıcak bakamıyorum ya. Nelsson gidebilir.İnşallah kazanacağız ve ramos transferi açıklanacak
Erling moe kinlendi icardiye.Çıkan 11 bence başarılı fakat Molde adeta bizim takımı sakatlamaya oynuyor. Pozisyonlar kasten faul, hakem farkında allahtan. İcardi'nin kafa topunu engellemek için iki oyuncu birbirini sakatladı, sonra ki pozisyonda kafa topuna çıkan İcardiyi bilerek dengesini bozmaya çalışmalar düşürmeler falan. Zevkli ama çok agresif bir maç.
gidecek zatenEllingsen di sanırsam. Teteyle ikili mücadelede yere düştü kıvarndı biraz. O pozisyonda bence kart çıkabilirdi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben çok sıcak bakamıyorum ya. Nelsson gidebilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Erling moe kinlendi icardiye.
böyle devam edilirse gruplarda işi zor galatasaray'ın, molde'ye bile üstünlük kuramıyorlarsa büyük takımlarla yapacakları maçlar çok sıkıntı. ama transferlerin kadroda olmaması da bir etken olabilir.Maç hakkında görüşleriniz nedir? Çıkılan ilk 11 garip geldi bana. Ne barış ne berkan var![]()
siz de yapmamış mıydınız 0 çekme olayınıyine gidip bizi rezil edecekler bütün avrupaya inşallah tek temennim 2. torbaya kalmamanız yoksa bjk v2 geliyor
Ülke olarak kaç yıldır ŞL'ye katılamamışız, sence bu daha rezil değil mi?yine gidip bizi rezil edecekler bütün avrupaya inşallah tek temennim 2. torbaya kalmamanız yoksa bjk v2 geliyor
En azından 0 çekmedik hiçyine gidip bizi rezil edecekler bütün avrupaya inşallah tek temennim 2. torbaya kalmamanız yoksa bjk v2 geliyor